kaancaglar
AutoSmelt Compat Mode: false
Fortune All: false
Yaptım fakat halen daha bloğa çeviriyor veya eritiyor.Sunucu konsolunu kapattıktan sonra ilk config dosyasına gir bu ayarı yap ondan sonra advanced fortune dosyasına gir bu ayarı da yap
YAML:AutoSmelt Compat Mode: false
YAML:Fortune All: false
kaancaglar
ayarları konsol kapalıyken yaptıktan sonra kaydedip sunucuyu o şekilde açmalısın.Yaptım fakat halen daha bloğa çeviriyor veya eritiyor.
Amacım otomatik toplama dışındakileri tüm sunucu için tamamen kapatmak.
Dediğiniz gibi yaptım, şimdi tekrar denedim fakat değişen bir şey olmadı. Fortune All kısmı default olarak false zaten. Sürümüm 3.9.ayarları konsol kapalıyken yaptıktan sonra kaydedip sunucuyu o şekilde açmalısın.
kaancaglar
Config ayarlarını bu şekilde yaparak deneyin;Dediğiniz gibi yaptım, şimdi tekrar denedim fakat değişen bir şey olmadı. Fortune All kısmı default olarak false zaten. Sürümüm 3.9.
Infinity Pick: false
Mob:
AutoXP: false
AutoPickup: true
AutoSmelt Compat Mode: false
Block AutoXP: false
Auto Chest: false
Full Inventory:
Delete Item: false
Warn: false
Gui:
Contact Info: false
Allow BlockGui Permission: false
AutoBlock Quartz: false
Halen aynı şekilde bloğa çevirmeye ve eritmeye devam ediyor, sadece /ap menüsünden kapatabiliyorum.Config ayarlarını bu şekilde yaparak deneyin;
YAML:Infinity Pick: false Mob: AutoXP: false AutoPickup: true AutoSmelt Compat Mode: false Block AutoXP: false Auto Chest: false Full Inventory: Delete Item: false Warn: false Gui: Contact Info: false Allow BlockGui Permission: false AutoBlock Quartz: false
kaancaglar
Halen aynı şekilde bloğa çevirmeye ve eritmeye devam ediyor, sadece /ap menüsünden kapatabiliyorum.
Evet dediğiniz gibi permlerdenmiş, autopickup'un bütün özelliklerini aktif edecek şekilde perm vermişim, permlere bakmak aklıma gelmemişti, teşekkürler.Oyunculara verdiğin yetkileri atar mısın
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!