Çözüldü AuthMe'yi Siteye Bağlayınca Hata Veriyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orknorkt24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 422
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orknorkt24

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Site yazılımı olarak minwxonkullanıyorum. Makinemin saati de tam
AuthMe eklentisini siteme veritabanı üzerinden yönlendirdim ve aşağıdaki hatayı alıyorum

[13:26:41 WARN]: [AuthMe] Error during SQL operation: [SQLDataException]: Cannot determine value type from string '01.01.2022 00:00:00'

Minexon geç yanıt verdiği için buraya yazıyorum

Bu hatayı biz de LimboAuth'da alıyorduk. Sorun Minexon'un kullandığı ve AuthMe'nin kullandığı saat kaydetme biçiminin farklı olması. Çözümü ne bilmiyorum

Minexon 2022 diye kaydediyor

Merhabalar

Minexon desteği üstünden bu konuda destek almanız daha doğru olur. Bu tarz entegrasyonları onlar yapıyor diye hatırlıyorum.

Merhabalar

Minexon desteği üstünden bu konuda destek almanız daha doğru olur. Bu tarz entegrasyonları onlar yapıyor diye hatırlıyorum.
Minexona talep açtım ve 3 saat oldu, hala yanıt bekliyorum

yüksek ihtimal site ile alakalı bir durum, barındığınız site ile iletişime geçip sorunu çözebilirsiniz, Hafta sonu olduğu icin müsait olamayabilirler. Sorun çözüldüyse konu kilit atılabilir <3

sorun çözülmedi, çözülünce çözüldü işareti atarım

Minexona talep açtım ve 3 saat oldu, hala yanıt bekliyorum
Hafta sonu olduğu için belki destek vermiyor olabilirler. En mantıklısı pazartesi gününü beklemek yada DC üstünde onlarla iletişime geçmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl