Çözüldü AuthMe Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enesutku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enesutku

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
enesutku

Discord:

enesutku#2034

Merhaba, temiz authMe kurulumu yaptım sunucu sorunsuz açılıyor, plugin çalışıyor. MYSQL' de tablolar geliyor. Ama konsolda şöyle bir mesaj var. Sizce önemli bir şey mi?

1.PNG

Bir de kullanıcılar oyundan çıkıp girdiklerinde server onları çakma lobiye atmıyor. Direkt son kaldıkları sunucuda login yazmalarını istiyor. Oyundan çıkan oyuncuları tekrar girdiklerinde çakma lobiye nasıl yönlendirebilirim?

Teşekkür ederim.

Merhaba,

Bungeecord config dosyasında yer alan priorities: ayarı altında bulunan sunucuyu çakma lobi sunucunuz olarak ayarlayın. Ayrıca AuthMe eklentisini de çakma lobi sunucunuza kurun.

Merhaba,

Bungeecord config dosyasında yer alan priorities: ayarı altında bulunan sunucuyu çakma lobi sunucunuz olarak ayarlayın. Ayrıca AuthMe eklentisini de çakma lobi sunucunuza kurun.
Zaten öyle ayarlı, onun için kafam karıştı.

Konsolda çıkan yazı önemli midir peki?

Merhaba, temiz authMe kurulumu yaptım sunucu sorunsuz açılıyor, plugin çalışıyor. MYSQL' de tablolar geliyor. Ama konsolda şöyle bir mesaj var. Sizce önemli bir şey mi?

Ekli dosyayı görüntüle 229238

Bir de kullanıcılar oyundan çıkıp girdiklerinde server onları çakma lobiye atmıyor. Direkt son kaldıkları sunucuda login yazmalarını istiyor. Oyundan çıkan oyuncuları tekrar girdiklerinde çakma lobiye nasıl yönlendirebilirim?

Teşekkür ederim.
Öncelikle merhaba, @SilentCobbra hocam konuyu çözmüş zaten onun dediği gibi önemsiz bir hata hatta hata bile sayılmaz. MySQL bağlantısının başladığını ve hemen sonrasında bağlantının başarılı olduğunu gösteriyor. Benim kendi sunucumdada böyle sunucunu siteye MySQL aracılığıyla bağladığın için çok normal. Ortadaki warn ise loglamayla alakalı eklentinin o sürümünde olan bir problem yani pekte önemli değil.

Konu çözüldü mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl