Çözüldü AuthMe Web Site Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orknorkt24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orknorkt24

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
AuthMe eklentisinde sitemi minexona bağladım kayıt oluyorum başarıyla kayıt oldun diyor ama /login yazdığımda Veritabanında böyle bir oyuncu bulunamadı diyor sitede bakım modu kapalı veritabanından kendi verilerimi de sildim aynı uyarıyı veriyor

AuthMe eklentisinde sitemi minexona bağladım kayıt oluyorum başarıyla kayıt oldun diyor ama /login yazdığımda Veritabanında böyle bir oyuncu bulunamadı diyor sitede bakım modu kapalı veritabanından kendi verilerimi de sildim aynı uyarıyı veriyor
minexon size destek vermesi lazım destek sistemleri yok mu

Başarıyla kayıt oldun! mesajı bağlantının başarılı olduğu anlamına gelmez log dosyanızı
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sitesine yükleyerek paylaşırsanız hatanızı tespit edebiliriz.

Başarıyla kayıt oldun! mesajı bağlantının başarılı olduğu anlamına gelmez log dosyanızı
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sitesine yükleyerek paylaşırsanız hatanızı tespit edebiliriz.
[16:47:23 INFO]: [AuthMe] orknorkt24 registered IPSANSUR
[16:47:23 WARN]: [AuthMe] Error during SQL operation: [SQLDataException]: Cannot
determine value type from string '01.01.2022 00:00:00'

Yukarıdaki hatayı alıyorum

[16:47:23 INFO]: [AuthMe] orknorkt24 registered IPSANSUR
[16:47:23 WARN]: [AuthMe] Error during SQL operation: [SQLDataException]: Cannot
determine value type from string '01.01.2022 00:00:00'

Yukarıdaki hatayı alıyorum
Bu hata, Minecraft sunucunuzdaki AuthMe eklentisi ile ilgili bir SQL işlemi sırasında bir sorunu işaret ediyor gibi görünüyor. Hatayı çözmek için şu adımları deneyebilirsiniz:

1. Config Dosyasını Kontrol Edin: AuthMe'nin yapılandırma dosyasını kontrol edin ve tarihle ilgili bir ayarın doğru yapılandırıldığından emin olun.

2. SQL Bağlantısını Kontrol Edin: SQL bağlantı ayarlarınızı gözden geçirin. Belirtilen tarih değerinin doğru bir şekilde SQL veritabanına aktarılıp aktarılmadığını kontrol edin.

3. AuthMe ve Minecraft Sürümlerini Güncelleyin: AuthMe ve Minecraft sürümlerini güncelleyin. Bazen güncellemeler, belirli hataları düzeltebilir.

4. Destek Forumlarını Kontrol Edin: AuthMe'nin destek forumları veya topluluklarından yardım alabilirsiniz. Bu tür sorunlar genellikle daha geniş bir toplulukta daha önce karşılaşılmıştır.

Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, sıradaki mesajınızda log dosyasının tamamını atmanızı rica ediyorum. Daha net bir sonuca ulaşabilelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl