Çözüldü AuthME Velocity Fast Login Nasıl Yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan why_shiro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 555
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

why_shiro

Certified 3310 Enjoyer
Elmaslar
265
Discord İzni
Minecraft
why_shiro
X
whyshiro_

Discord:

why_shiro

Selam arkadaşlar,

Üniversite suncumuz için çakma lobiden direkt oyun sunucusuna aktarma yapıyorum ancak giriş gerçekleştikten sonra da diğer sunucuda login istiyor. Acaba nasıl fast login yapabilirim? Velocity'de ayarını göremedim.

Selam arkadaşlar,

Üniversite suncumuz için çakma lobiden direkt oyun sunucusuna aktarma yapıyorum ancak giriş gerçekleştikten sonra da diğer sunucuda login istiyor. Acaba nasıl fast login yapabilirim? Velocity'de ayarını göremedim.
Oyun sunucusunda neden AuthMe var? Zaten oyuncular çakma lobiden giriş yapıyorlar. Çakma lobiye bağlanmadan ana sunucuya bağlanmayı engelleyin ve ana sunucudan AuthMe eklentisini kaldırın.

Oyun sunucusunda neden AuthMe var? Zaten oyuncular çakma lobiden giriş yapıyorlar. Çakma lobiye bağlanmadan ana sunucuya bağlanmayı engelleyin ve ana sunucudan AuthMe eklentisini kaldırın.
Ana sunucuda authme olmadığı zaman Authme-Velocity çalışmıyor. Denemedim ancak ikisini de kaldırdığımda yönlendirme yapmaması gerekiyor proxinin test edip sonucu söyleyim.

Ana sunucuda authme olmadığı zaman Authme-Velocity çalışmıyor. Denemedim ancak ikisini de kaldırdığımda yönlendirme yapmaması gerekiyor proxinin test edip sonucu söyleyim.
Authme-Velocity çalışması için Velocity plugins klasöründe AuthMeVelocity olması, ve içinde düz AuthMeReloaded içeren Paper sunucuları hangileri ise o sunucuların içine ayriyeten düz Authme ile beraber AuthMeVelocity-Paper de yanına kurulması gerekiyor
1729352609371.webp

Authme-Velocity çalışması için Velocity plugins klasöründe AuthMeVelocity olması, ve içinde düz AuthMeReloaded içeren Paper sunucuları hangileri ise o sunucuların içine ayriyeten düz Authme ile beraber AuthMeVelocity-Paper de yanına kurulması gerekiyorEkli dosyayı görüntüle 252893
Evet ben de burayı okudum ancak geçiş yaptıktan sonra tekrar login istiyor onu çözmek istiyorum da :>

Evet ben de burayı okudum ancak geçiş yaptıktan sonra tekrar login istiyor onu çözmek istiyorum da :>
İşte login yapmak istemediğiniz sunucudan authmeyi kaldırmanız lazım, ya düzgün kaldırmamışsınız yada birşeyi yanlış yapıyorsunuzdur.

Evet son sunucudan AuthMe'yi kaldırınca düzeldi. Velocity eklentisinde hepsine ekleyin dediği için öyle yapmıştım. Teşekkür ederim konu kitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl