apcu
Oyun sunucusunda neden AuthMe var? Zaten oyuncular çakma lobiden giriş yapıyorlar. Çakma lobiye bağlanmadan ana sunucuya bağlanmayı engelleyin ve ana sunucudan AuthMe eklentisini kaldırın.Selam arkadaşlar,
Üniversite suncumuz için çakma lobiden direkt oyun sunucusuna aktarma yapıyorum ancak giriş gerçekleştikten sonra da diğer sunucuda login istiyor. Acaba nasıl fast login yapabilirim? Velocity'de ayarını göremedim.

why_shiro
Ana sunucuda authme olmadığı zaman Authme-Velocity çalışmıyor. Denemedim ancak ikisini de kaldırdığımda yönlendirme yapmaması gerekiyor proxinin test edip sonucu söyleyim.Oyun sunucusunda neden AuthMe var? Zaten oyuncular çakma lobiden giriş yapıyorlar. Çakma lobiye bağlanmadan ana sunucuya bağlanmayı engelleyin ve ana sunucudan AuthMe eklentisini kaldırın.
takendisiyim
Authme-Velocity çalışması için Velocity plugins klasöründe AuthMeVelocity olması, ve içinde düz AuthMeReloaded içeren Paper sunucuları hangileri ise o sunucuların içine ayriyeten düz Authme ile beraber AuthMeVelocity-Paper de yanına kurulması gerekiyorAna sunucuda authme olmadığı zaman Authme-Velocity çalışmıyor. Denemedim ancak ikisini de kaldırdığımda yönlendirme yapmaması gerekiyor proxinin test edip sonucu söyleyim.

why_shiro
Evet ben de burayı okudum ancak geçiş yaptıktan sonra tekrar login istiyor onu çözmek istiyorum da :>Authme-Velocity çalışması için Velocity plugins klasöründe AuthMeVelocity olması, ve içinde düz AuthMeReloaded içeren Paper sunucuları hangileri ise o sunucuların içine ayriyeten düz Authme ile beraber AuthMeVelocity-Paper de yanına kurulması gerekiyorEkli dosyayı görüntüle 252893
takendisiyim
İşte login yapmak istemediğiniz sunucudan authmeyi kaldırmanız lazım, ya düzgün kaldırmamışsınız yada birşeyi yanlış yapıyorsunuzdur.Evet ben de burayı okudum ancak geçiş yaptıktan sonra tekrar login istiyor onu çözmek istiyorum da :>
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!