Çözüldü Authme ve login security çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arabic_31
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 197
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arabic_31

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
arabic_31

Discord:

Yayxpecos

ben bir tane bedavaya towny plugin paketi aldım ve kullanmaya başladım herşey güzeldi ama authme yoktu bende gittim yükledim /register ekranı çıktı /register attım ama olmadı sonra sürümde hata vardır diye düşünüp başka bir authme yükledim fakat durum yine aynıydı sonra belkide authmede sıkıntı vardır diye login security yükledim fakat yine aynısı oldu lütfe nyardım edin

ben bir tane bedavaya towny plugin paketi aldım ve kullanmaya başladım herşey güzeldi ama authme yoktu bende gittim yükledim /register ekranı çıktı /register attım ama olmadı sonra sürümde hata vardır diye düşünüp başka bir authme yükledim fakat durum yine aynıydı sonra belkide authmede sıkıntı vardır diye login security yükledim fakat yine aynısı oldu lütfe nyardım edin
merhabalar sunucunuzun sürümü kaç? eklenti listenizi atabilirmisiniz?

tabikide sunucumun sürümü 1.16.5 ve bukkit olarakta purpur kullanıyorum eklentilerim ise AdvancedBan, AdvancedNMotd, ajAntiXray, ajLeaderb
oards, antiRedstoneClock, AuctionHouse, AuctionMaster, AuctionMasterItemDisplay,
BetterRTP, BlueSlimeCore (SirBlobmanAPI, SirBlobmanCore, XSeries), ChatGames, C
hatItem, Citizens, CitizensCMD, CMILib, CombatLogX, CommandTimer, DecentHologram
s, DeluxeMenus, Duels, dynmap, Dynmap-Towny, EconomyShopGUI, eGlow, Essentials,
ExcellentCrates, FarmControl, GSit, HamsterAPI, ItemsAdder, Jobs, LightAPI, Lone
Libs, LPC, LuckPerms, mcMMO, MessageAnnouncer, Minepacks, Multiverse-Core, NexEn
gine, PL-Hide, PlaceholderAPI, ProtocolLib, Quests, QuickShop, RoseStacker, Sieg
eWar, Skellett, SkinsRestorer, SkQuery, Skript, TAB, Themis, Towny, TownyChat, T
ownyFlight, TradeSystem, Tuccar, Vault, ViaBackwards, ViaVersion, Votifier, Worl
dBorder, WorldEdit, WorldGuard, zVoteParty

>

Sorun PL-Hide eklentisinden kaynaklı olabilir. Eğer BungeeCord kullanmıyorsanız, eklentinin config dosyasına girerek default grubuna register ve login komutlarını kullanma izni vermeniz gerekir.

Yapı şu şekilde olmalıdır:
default:
commands:
- register
- r
- login
- l

sağolun fakat hiç bir yerde çalışmadı sorun plugin paketindeymiş fakat yardımcı olduğunuz için teşşekür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl