Melih Demirel#2076
yokauthmenın yanında fake lobbyde kullandıgınız başka eklentiler var mı
AuthMeReloaded 5.6.0-beta2Kullandığınız Plugin Nedir? Authme Eklentisimi? eğer authme ise güncel sürümünü yüklemeyi denedinizmi?
Melih Demirel#2076
Kanka o bendede vardı hata alıyordum. Auhtme 5.4.0 indirdim sorunsuz çalıştı.AuthMeReloaded 5.6.0-beta2
Aşağıdan dev sürümü indirsem sorun çıkarmı 5.4.0 sürümü 2017de çıkmışKanka o bendede vardı hata alıyordum. Auhtme 5.4.0 indirdim sorunsuz çalıştı.
Melih Demirel#2076
Sorun Çıkmayacağını Düşünüyorum bir dene bakalım.Aşağıdan dev sürümü indirsem sorun çıkarmı 5.4.0 sürümü 2017de çıkmış
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
denedim 5.4.0 1.16da sorun yaratıyorKanka o bendede vardı hata alıyordum. Auhtme 5.4.0 indirdim sorunsuz çalıştı.
spigotmc beta olan son sürümünü kullanıyorumauthmenin son sürümünü kullan içinde sessions (otomatik giriş) onu false (devre dışı) yap.
exnn#0082
ne yazdığımı tekrar düzgünce okuyup yapar mısın?spigotmc beta olan son sürümünü kullanıyorum
ne yazdığımı tekrar düzgünce okuyup yapar mısın?
exnn#0082
config.yml'yi silip default çalıştırıp dener misin
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!