noxywashere
Şimdi Ne Yapmalıyım Acaba Link Felan Var Mı İndirmek İçin ?Sunucunla Doğru Sürümü Kurduğun'dan (R0.1 Felan'da Var.) Emin Ol.
Authme'yi Spigot veya Bukkit'ten İndirmeye Özen Göster.
EDIT: Bildiğim Kadarıyla 1.8.X Destekleyebilen Sadece Spigottu
noxywashere
Şimdi Ne Yapmalıyım Acaba Link Felan Var Mı İndirmek İçin ?
Serverde Authme Yok Sıkıntı Olmaz Dimi :)
Yapıcağın Adımları Sırasıyla Yazıyorum.
Öncelikle Google Amcamızı Açıyoruz.
Arama Kısmına Authme 1.8 Bukkit Yazıyoruz.
Birazcık Bakındık'tan Sonra Uygun Plugini Bulup İndiriyoruz.
İndirdiğimiz Plugini Sunucunuz>Plugins Kısmına Atıyoruz. (Eski Authme Pluginini Silmeyi Unutma.)
Sunucumuzu Yeniden Başlatıyoruz.
Dene
noxywashere
Sunucun'da Authme Yoksa Çalışmasını Nasıl Bekliyorsun ? 4.5G Bağlantı mı ? Kurdunuz Anlamadım ki.Serverde Authme Yok Sıkıntı Olmaz Dimi :)
Sıkıntım Şu Jarı Plugins e Attığımda Reload Attığımda Çalışmadı Sunucuyu Kapat Aç Yaptım Çalışmadı Yani Bir Tür Sıkıntı Var Dosya Kurmuyor Nasıl Çözerim Bunu ?Sunucun'da Authme Yoksa Çalışmasını Nasıl Bekliyorsun ? 4.5G Bağlantı mı ? Kurdunuz Anlamadım ki.
noxywashere
Bence Yanlış Düşünüyorsunuz Bu İşlerle Uğraşanlar Başta Çok Mu Profesioneldi Veya En Basiti Küçükken İlk Defa 2Tekerde Sürmek Çok Mu Kolaydı Tabiki Cevabı Biliyorsunuz Bu Aşamalar Yavaş Yavaş Olcak Bişey Bence Yardımcı Olduğunuz İçin Teşekkür Ederim İyi Günler :)Dediğim Gibi Sunucu Sürümünle Plugin Sürümleri Uyuşmuyorsa Çalışmaması Gerekiyor.
Sunucuna Uygun Bir Authme Bul ve Kur (CraftBukkit Kullanma Bence Spigot'a Geç)
DIPNOT: Eğer Sunucu Açmaya Çalışıyorsan Bence Açma Çünki Daha Authme'yi Bile Yapamıyorken Bir Yerlere Gelemezsin.
noxywashere
Hayır Demek İstediğim Sen ve Senin Gibi Düşünen Arkadaşlarımız Önce Sunucu Açmak'tan Değil Sorunları Çözmeyi Öğrenmeliler.Bence Yanlış Düşünüyorsunuz Bu İşlerle Uğraşanlar Başta Çok Mu Profesioneldi Veya En Basiti Küçükken İlk Defa 2Tekerde Sürmek Çok Mu Kolaydı Tabiki Cevabı Biliyorsunuz Bu Aşamalar Yavaş Yavaş Olcak Bişey Bence Yardımcı Olduğunuz İçin Teşekkür Ederim İyi Günler :)
Sunucuyu Normalde Açmıştım Hard Olarak Az Uz Bişeyler Biliyorum Ama Bir Çok Oyuncu Dostum Dediki Op Yapmalısın Diye Bende Op İşine Girdim Sunucuda Bitek Authme Kaldı Normalde Marketi Yapıp Yarında Sunucuyu Oyuncu Dostlarıma Açıcaktım Fakat Authme Sorun Yaptı İlginiz İçin Teşekkür Ederim Yarın Zehir Kafayla Dediklerinizi Yapıcağım :)Hayır Demek İstediğim Sen ve Senin Gibi Düşünen Arkadaşlarımız Önce Sunucu Açmak'tan Değil Sorunları Çözmeyi Öğrenmeliler.
Bende Senin Yolların'dan Geçtim Merak Etme Daha Zorlarından Hatta Sadece Önce Biraz Bilgi Sahibi Olup Öyle Sunucu İşine Girmeniz.
noxywashere
Sunucuyu Normalde Açmıştım Hard Olarak Az Uz Bişeyler Biliyorum Ama Bir Çok Oyuncu Dostum Dediki Op Yapmalısın Diye Bende Op İşine Girdim Sunucuda Bitek Authme Kaldı Normalde Marketi Yapıp Yarında Sunucuyu Oyuncu Dostlarıma Açıcaktım Fakat Authme Sorun Yaptı İlginiz İçin Teşekkür Ederim Yarın Zehir Kafayla Dediklerinizi Yapıcağım :)
Önceden CC Serverinde Oynamıştım Ve Paketi Baya Seviyorum Sunucu Bakımdayken 2-3 Oyuncu Dostum Geldi Ve Paketi Beğendiklerini Söylediler Bende Bir Aralar O Sunucuda Deli Gibi Oynardım Hep Öyle Bir Sunucum Olmasını İsterdim Sadece O Paketi Kullanma Sebebim Cidden İyi Bir Pack LAG Yaptığını Pek Fazla Görmedim Ama Tavsiyeniz İçin Teşekkür Ederim :)NOT: NoCry Plugin Paketini Kullanma Benim Tavsiyem Çünki Gereksiz LAG Yapıyor (Paketi Kötülemiyorum.) Kullanan Arkadaşlarım da Bu Fikirdeler Bunun Yerine Maddi Durumun Düzgün İse Direk Birilerine Paket Yaptırabilirsin.
Bende Kullanıyorum Sunucum'da Sunucu 50 Kişiyken TPS 13lere Düşüyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!