Çözüldü Authme Sorunlu Çalışıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrAvci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 921
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrAvci

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
39
Minecraft
MrAvci

Discord:

mravci

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var !

Authme giriş yapınca yanlış şifre girince sunucudan atılmıyor logda hata yok sadece yanlış şifre girdi logunu veriyor ve kick atmıyor

Biri girince veya çıkınca loglarda uyarı veriyor

Ekran Alıntısı.PNG

logdaki giriş yapınca verdiği hata bu

Authme Sürümü: AuthMeReloaded v5.6.0-SNAPSHOT

Yanlış şifre girince oyuncu oynayabiliyor mu ? Oynayamıyor diye tahmin ediyorum. Yanlış şifre girince kickleme olayını config üzerinden açmanız gerekiyor.

Yanlış şifre girince oyuncu oynayabiliyor mu ? Oynayamıyor diye tahmin ediyorum. Yanlış şifre girince kickleme olayını config üzerinden açmanız gerekiyor.
Yanlış şifre girince hiçbirşey olmuyor ne bir cevap ne de bir tepki config.yml de kickOnWrongPassword: true bu şekil zaten

Authme pluginini tekrardan kurabilirmisin ?

Sıkıntı o zaman pluginde değil. Kullanmakta olduğun başka bir plugin/skript etkiliyor olabilir.

Sıkıntı o zaman pluginde değil. Kullanmakta olduğun başka bir plugin/skript etkiliyor olabilir.
evet haklıymışsınız yeni bir aynı versiyonlarda sunucu açtım ve hatalı şifre olunca atıyor beni sunucudan peki ana sunucumda hangi pluginin engellediğini nasıl bulabilirim ?

Tek tek pluginleri çıkararak dene bulursun.
Şüphelendiğin vardır illaki.

En iyi cevap seçermisin lütfen.

Arkadaşlar benimle aynı sorunu alan varsa sunucunuzda büyük ihtimal bu işlemi engelleyen bir plugin vardır benim sunucumda HeadDrop adlı plugin engelliyormuş pluginleri tek tek kaldırararak buldum sizden yapabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl