Çözüldü AuthMe siteye bağlanmıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BCNetwork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 473
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BCNetwork

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Minecraft
XFlandit

Discord:

Domino#2701

MySQL kullanıcı adı, şifre vs. her şeyi doğru girdiğime eminim, cPanel üzerinden Uzak MySQL erişimide verdim, Minexon kullanıyorum webscript olarak fakat MySQL AuthMe ile bağlanmıyor ve sürekli sunucum kapanıyor MySQL bağlanmadığı için. Yardımcı olursanız sevinirim

Lates.log dosyasını atarmısınız. MySQL bağlarken confing dosyasını bozmuş olabilirsiniz.

Log dosyasını inceledim ve bazı pluginlerin leak/korsan eklentiler tespit ettim. Malesef leak eklenti kullandığınız için destek veremeyeceğiz.

Log dosyasını inceledim ve bazı pluginlerin leak/korsan eklentiler tespit ettim. Malesef leak eklenti kullandığınız için destek veremeyeceğiz.
Ya da sadece problemi çözemediniz ve bunu dile getiremiyorsunuz çünkü TR sunucularının neredeyse %90'ı leak eklenti kullanıyor :P

Ya da sadece problemi çözemediniz ve bunu dile getiremiyorsunuz çünkü TR sunucularının neredeyse %90'ı leak eklenti kullanıyor :P
Üzgünüz ancak forum kuralları gereği leak eklenti kullanan forum üyelerine herhangi bir destek sağlamıyoruz. Daha önceki birçok konuya göz gezdirirseniz leak eklenti kullanımı olan birçok basit konuya da destek verilmediğini görebilirsiniz. Tr nin %90 lık bir kısmının leak kullanımı bizi ilgilendirmiyor. Leak kullanımı tespit ettiğimiz durumlarda isterse forum yöneticilerimiz olsun destek ekibi olarak herhangi bir destek sağlamayız.

Buraya gelip destek almak istediğiniz kişiler burada gönüllü çalışmaktadır. Herşeyi bilmelerini imkanı olmaması gayet doğaldır. Authme ve minexon bağlantıları için minexon satıcısına ulaşarak destek isteyebilirsiniz. Onlar bu konuda size destek sağlayacaklardır. Oradan da destek alamassanız üzgünüm ancak problemi kendiniz çözmeniz gerekiyor.

Üzgünüz ancak forum kuralları gereği leak eklenti kullanan forum üyelerine herhangi bir destek sağlamıyoruz. Daha önceki birçok konuya göz gezdirirseniz leak eklenti kullanımı olan birçok basit konuya da destek verilmediğini görebilirsiniz. Tr nin %90 lık bir kısmının leak kullanımı bizi ilgilendirmiyor. Leak kullanımı tespit ettiğimiz durumlarda isterse forum yöneticilerimiz olsun destek ekibi olarak herhangi bir destek sağlamayız.

Buraya gelip destek almak istediğiniz kişiler burada gönüllü çalışmaktadır. Herşeyi bilmelerini imkanı olmaması gayet doğaldır. Authme ve minexon bağlantıları için minexon satıcısına ulaşarak destek isteyebilirsiniz. Onlar bu konuda size destek sağlayacaklardır. Oradan da destek alamassanız üzgünüm ancak problemi kendiniz çözmeniz gerekiyor.
Logu leak eklentiler olmadan atsam sorun çözülüyor mu yani? :D

Leak eklenti tespit edilmeseydi evet. Yardımcı olabilirdik.
Leak eklentili bir logun olmadığı yeni bir konu açmam gerekiyorsa yeni konu açayım, tabii eğer bu leak eklenti cezası sınırsız değil ise :D

Leak eklentili bir logun olmadığı yeni bir konu açmam gerekiyorsa yeni konu açayım, tabii eğer bu leak eklenti cezası sınırsız değil ise :D
Leak eklenti kullanımının forum üstünde herhangi bir yaptırımı yoktur ancak leak eklenti kullanımından dolayı 100 tane konu açsanızda üzgünüm ancak herhangi bir destek verilmeyecek.

Leak eklenti kullanımının forum üstünde herhangi bir yaptırımı yoktur ancak leak eklenti kullanımından dolayı 100 tane konu açsanızda üzgünüm ancak herhangi bir destek verilmeyecek.
Kısaca destek yasağı konuluyor işte yaptırımınız bu. İyi forumlar dostum

Kısaca destek yasağı konuluyor işte yaptırımınız bu. İyi forumlar dostum
Destek ekibi olarak herhangi bir destek vermiyoruz. Forum üstündeki üyelerden destek vermek isteyen olabilir bir şey diyemem(tabi leak kullanımını gördüğü için destek verir mi bilmiyorum.).

Ayrıca gördüğüm kadarıyla Tr' nin %90 ı kullanıyor diye sizde leak eklenti kullanımının doğru olduğunu düşünüyor gibi hareket ediyorsunuz. Bu tarz yaklaşımlarınızdan uzak durmanızı ve en kısa sürede orjinal eklentileri satın almanızı öneriyorum. İyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl