Çözüldü authme siteye bağlama problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheYusufE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheYusufE

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
TheYusuf
authmeyi indirdim kurdum son sürüm bu arada 1.14.4 için olan versiyonunu sitedeki tüm eşleşmeleri authme ile yaptım fakat authmenin 1.14.4 için olan versiyonu md5 şifreleme sistemini kaldırmış benim sitem ise md5 şifreleme kullanıyr yani bu şekilde bağlanmıyor site ve minecraft bunun için bana 1.14.4 md5 destekli bir kayıt plugini lazım bilen varmı ?

Bildiğim kadar daha 1.14.4 sürümüne kayıt sistemi yapılmadı diye bilmiyorum.

authme reloaded var fakat md5 desteklemiyor

authme reloaded var fakat md5 desteklemiyor
Yerinde Olsam Ya Eklentiyi Kendim Yazardım Ya Da 1.14.4 Olacak Sunucuyu BungeeCordla 1.8 Geçişli Yaparım 1.8de Kayıt Olur Sonra Oyuna Aktarılır.

Dostum bunu bende düşündüm bir çakma lobi ve çakma lobiye 1.8ve 1.14.4 giriş olucak ve authme yide ona atıcam çakma lobiyi siteye bağlıyıcam websandı asıl sunucuya bağlıyıcam doğru anlamışmıyım bu şekilde olurmu ?

Dostum bunu bende düşündüm bir çakma lobi ve çakma lobiye 1.8ve 1.14.4 giriş olucak ve authme yide ona atıcam çakma lobiyi siteye bağlıyıcam websandı asıl sunucuya bağlıyıcam doğru anlamışmıyım bu şekilde olurmu ?
Olur Ama Websend 1.14.4 Varmıydı KNK :D Yoksa Sıkıntı Büyük.

Kullandığınız scriptte mutlaka sha256 seçeneği vardır yok ise sahibine ulaşın

Malesef sha256 yok

Authme reloaded security içinden passwordHash: SHA256 ayarını passwordHash: MD5VB yap sonra legacyHashes: [] kısmını
legacyHashes:
- MD5

olarak değiştir sanırım olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl