Authme Siteden ÜYe Olma Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ardasdas_2015

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Selamun Aleyküm,
ben baya önce paylaşılmış olan onur9298 isimli kişinin yapmış olduğu skripti kullanarak sunucuma internetten kayıt olmayı sağladım fakat
1->) şöyle bir durum var benim oyuncularım kayıt olduğu zaman başarı ile kayıt oldun diyor giriş de yapıyor siteye fakat oyuna giriş yapamıyorlar register istiyor
kayıtlı oyuncuların giriş ayarını yaptıgımda ise giremiyorlar yani anlıyıcağınız sitede kayıt olunanlar oyuna gitmiyor ilk sorunum bu idi
2->) Scripte şu hatayı alıyorum config.php de"Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in/home/u836875310/public_html/config.php on line 7"
ve bu hata yüzünden olabileceğini düşünüyorum
NOT : MYSQL bilgilerim doğru yani nitrado sunucumun ana sayfasından webinterface in anasayfasından aldım yani doğru config.php nin 7. satında ise şu yazı var "if(mysql_connect($host, $kull, $pass)){"
Size güveniyorum umarım yardımcı olursunuz
iletişim skype : emilche52
Sitem : gravelmc.tk
sunucum : gravelstone.nitrado.net
Yardımlarınızı bekliyorum
unsure.png
[DOUBLEPOST=1453571165,1453453783][/DOUBLEPOST]Sorun Çözüldü Lütfen Kilitliyebilirmisiniz?

sorun config.php 7 satırda hata vermiş

Sana sadece siteden kayıt işi lazımsa yeniden yaza bilirim sana kodları. Eğer halen gerekiyorsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl