Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar serverimde siteden kayıt olma yaptım mysql bilgileri tamam da kickNonRegistered: true yapmama rağmen oyuncular sunucu içinden kayıt olabiliyor
mc.tc li site batinin verdiğinden onu kullanıyorum olmadı istedigim şu oyuncu kayıtlı değilse oyuna girmesin ve ekranda kayıt olmalısın... siteip.com yazsın bunu araştırdım denedim olmadı
* li site batinin verdiğinden onu kullanıyorum olmadı istedigim şu oyuncu kayıtlı değilse oyuna girmesin ve ekranda kayıt olmalısın... siteip.com yazsın bunu araştırdım denedim olmadı
O mesajı authme/messages dosyasından ayarlayabilirsin. Ama unutma tüm ayarları yapmalısın o mesajın çıkması için biraz video izle olmazsa batihost'un yayınladı video izle tekrar dene.