Çözüldü AuthMe Site ile bağlantı sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GameMasterTR

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Öncelikle Selamün Aleyküm değeri forum üyeleri. Bu gün sizden çözemediğim bir sorun için yardım isteyeceğim, yardım eden herkese şimdiden teşekkür ediyorum "Yardım edemeseler dahi teşekkürler" benim sorunum şöyle ben Batihost'tan bir sunucu ve site kiraladım sunucumun authme sini aynı verdikleri videodaki gibi yaptım ve bağladım ama şöyle bir sorun çıktı servere kayıt olmadan girilebiliyor ve "kicknoregistered: true" ayarınıda yaptım ama servere kayıtlı olmasa bile giriş yapabiliyor ama girdiğinde /"register şifre şifre" komutunu kullanınca "Kayı devre dışı" diyor benim istediğim siteden kaydolduklarında servere giriş yapabilmeleri siteden kayıt olmayanlar sunucudan atılsın ve Ekranda "Lütfen Kayıt Olun Deneme.Mc.Tc" yazmasını istiyorum bu sorunu çözmeme yardımcı olucak arkadaşlar alt taraftan yorum bırakırlarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Authme > Config kısmına girip kickNonRegistered: false şunu kontrol edep, false ise true yapar mısın :D ?

Authme güncell mi ? güncellemeyi denermisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl