Çözüldü Authme sıkıntısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmirReizTR

Bir "Reiz"
Elmaslar
298
Arkadaşlar ilk önce SkyBlock sunucum vardı. Sonra çakma lobi kurdum ve AuthMe dosyalarını oraya attım. Ama giriş yaptığımızda böyle diyor:
xx kadar hesabın var:
xx,xx,xx,xx
Böyle arkadaşlar bunun çözümünü bilen varsa şimdiden sağolun

authme configinden maxRegPerIp: 1 vardir bunu 10 falan yaparsan yan hesapla rahatlikla girebilecegini düsünüyorum ikinci yol kullandiginiz authmeye bagli olarak panelden kayit ettirebilirsiniz

authme configinden maxRegPerIp: 1 vardir bunu 10 falan yaparsan yan hesapla rahatlikla girebilecegini düsünüyorum ikinci yol kullandiginiz authmeye bagli olarak panelden kayit ettirebilirsiniz
Hepsini teker teker kayıt ettiremem ve bu arada sunucum opskyblock olduğu için maxregperip yükseltemem

o zaman baska yapcak bir şey yok ki :D

tamam işte yan çarı sadece authme den yapabilirsin :D

arkadaşlar olmadı galiba bir bungeecord hatası olmuyor bir türlü

Authme Dosyasının İçin'de .DB Uzantılı Dosyaları Silersen Hem Kullanıcı Kayıtlarını Silersin Hem'de Kaç Hesabın Varsa O Bölüme Yansıtmaz ;)

Authme Dosyasının İçin'de .DB Uzantılı Dosyaları Silersen Hem Kullanıcı Kayıtlarını Silersin Hem'de Kaç Hesabın Varsa O Bölüme Yansıtmaz ;)
Sıfırladım ama Ben mesela kayıt oldum. Arkadaşım kayıt olamıyor. Yan çar açamazsın diyor. MaxRegIP:1 çünkü OpSkyBlock sunucusu :)
Çözersen çok mutlu olurum :):) Sunucu türü: Çakma Lobi (BungeeCord)

Dosdum Siz Pluginden fln anlamıyorsunuz bence İlk Öncelikle ÇakmaLobi sunucuna gir klasörüne spigot.yml aç
Screenshot_6.png
kısmını false ise "true" olarak değiştirin sorun çözülcektir.
Olmazsa bana skypeden ulaşın live:furkanylmzcr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl