on first join:
wait 1 tick
set {_loc} to location(285.5, 232, -114.5, world("world"))
set yaw of {_loc} to 89.7
set pitch of {_loc} to -1.35
teleport player to {_loc}
takendisiyim

benjamin17
Önerim deluxehub kullanmanız. Plugin içinde dünya indirme engelleme, blok kırma engelleme gibi birkaç belli başlı ayar var her çakma lobi plugininde kullanırım. /setlobby kodu ile ayarlama yapabilirisiniz.Sunucumda çakma lobi yapacağım. Aynı dünyada spawnda başlaması gerekirken yeni gelenler saçma bir suyun içinde doğuyorlar. Setspawn setfirstspawn authme setspawn plugini denedim. Ama yapamadım. Nasıl çözeceğim.
Emin oldun çok denedim belki unutmuşumdur haklısınız ama skript ile çözdüm.authme'nin kendisinde de spawn ayarlama özelliği var "ForceSpawnLocOnJoin:" onu açık unutmuşsundur belki, çözülmüş ama yine söyleyim dedim
Deneyeceğim hocam. teşekkürler.Önerim deluxehub kullanmanız. Plugin içinde dünya indirme engelleme, blok kırma engelleme gibi birkaç belli başlı ayar var her çakma lobi plugininde kullanırım. /setlobby kodu ile ayarlama yapabilirisiniz.
Gerçekten başarılı bir plugin. Skript ile gereksiz doldurup lag yapmak yerinde denenebilir. Teşekkürler hocamÖnerim deluxehub kullanmanız. Plugin içinde dünya indirme engelleme, blok kırma engelleme gibi birkaç belli başlı ayar var her çakma lobi plugininde kullanırım. /setlobby kodu ile ayarlama yapabilirisiniz.
Hocam bir sorum olucak. config Line 282 de. SOUND Kısmı var orayaÖnerim deluxehub kullanmanız. Plugin içinde dünya indirme engelleme, blok kırma engelleme gibi birkaç belli başlı ayar var her çakma lobi plugininde kullanırım. /setlobby kodu ile ayarlama yapabilirisiniz.

benjamin17
Skript sanıldığının aksine sunucuya aşırı yük bindirmez.Gerçekten başarılı bir plugin. Skript ile gereksiz doldurup lag yapmak yerinde denenebilir. Teşekkürler hocam

benjamin17
Orjinal MC seslerini koyabilirsiniz sadmut . /playsound oyuncu sesismi tarzı bir komut ile sesin ismini bulup oraya yazmanız gerekmekte.Hocam bir sorum olucak. config Line 282 de. SOUND Kısmı var oraya. Adını buldum yazdım fakat çalışmadı SERIOUS DEDICATION. Nasıl yapabilirim ?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!