Çözüldü AuthMe Plugini İle İlgili Bir Srunum Var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jeggread
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jeggread

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
Jeggread

Discord:

jeggread

image.png

oyuna giren kişilerde bu hatayı veriyor nasıl düzeltebilirim şuan komut kullanamassın değil hata bu arada yanlış anlaşılma olmasın
authMe yi silip tekrare yüklememe rağmen yapamadım yardımcı olurmusunuz

Skript üzerinden engel atılmış skript klasörüne girip oradan teker teker bakar mısınız engellenen komutlara vb

Dedim ama görmemişsiniz Yada ben Yanlış Anladım
aynı ip üzerinden makksimum kullanıcıya ulasştınız hatasından bahsediyordum
skriptle alakası yoktur bence ama bir bakarım

Merhabalar

Authme configinde bir oyuncunun aynı ip adresi üstünden maksimum girebileceği hesap sayısı ayarlanabilmektedir. Authme configine girip bu değeri 1 yerine 3 yazarsanız bir oyuncu aynı ip adresi ile en fazla 3 hesap girecek şekilde sunucunuza giriş yapabilir. Authme configinden üstünden bu sayıyı degistirebilirisniz.

pardon yanlış okumuşum büyük ihtimal spigot.yml üzerinde bungeecord kısmı false kalmış olabilir onu true yapar mısınız ek olarak bungeecord sunucunuzun config.yml sinden ip_forward: true yapar mısınız

Sorun çözüldüyse lütfen bildiriniz.

pardon yanlış okumuşum büyük ihtimal spigot.yml üzerinde bungeecord kısmı false kalmış olabilir onu true yapar mısınız ek olarak bungeecord sunucunuzun config.yml sinden ip_forward: true yapar mısınız
bunları biliyorum ve yaptım ama yinede teşekkürler
Merhabalar

Authme configinde bir oyuncunun aynı ip adresi üstünden maksimum girebileceği hesap sayısı ayarlanabilmektedir. Authme configine girip bu değeri 1 yerine 3 yazarsanız bir oyuncu aynı ip adresi ile en fazla 3 hesap girecek şekilde sunucunuza giriş yapabilir. Authme configinden üstünden bu sayıyı degistirebilirisniz.
teşekkürler denedim bekliyorum

oldu herkese iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl