Çözüldü AuthMe oturum özelliğini olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jimenezz

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
37
Minecraft
KamberSF
Merhaba beyler, bayanlar size bir sorum olacak authme oturum özelliğini aktif hale getirdiğim zaman, sunucuya giriyorum her şey tamam çok güzel ama bir sorun oluyor o da şöyle bir sorun özelliği aktif hale getirdiğinde ilk giriş yaptığında /login istiyor ancak hiçbir komut giremiyorum bu hatanın çözümünü bilen varsa lütfen yazsın.
(Bu arada araştırma yaptım ancak hiçbir kaynakta net bir çözümü yok.)

Merhaba beyler, bayanlar size bir sorum olacak authme oturum özelliğini aktif hale getirdiğim zaman, sunucuya giriyorum her şey tamam çok güzel ama bir sorun oluyor o da şöyle bir sorun özelliği aktif hale getirdiğinde ilk giriş yaptığında /login istiyor ancak hiçbir komut giremiyorum bu hatanın çözümünü bilen varsa lütfen yazsın.
(Bu arada araştırma yaptım ancak hiçbir kaynakta net bir çözümü yok.)
authme reloaded kullan eğer kullanmıyorsan

LeBlach Olmadı dediğin şey Üzgünüm hatalı bir komut girdiniz deyip duruyor.
Ekran Alıntısı.PNG

(/register komutunu ve /login komutunu girince veriyor bu hatayı.)

authme plugini yüklenmemiş discord ver yardım edeyim sorunu buradan yazarım geri
hayır yüklü authme ben sadece ss alırken hatayı aldım üst kısımlarda normal bir şekilde authme otomatik lütfen kayıt olun mesajını veriyordu.

Komutları değiştirmediğinden emin misin? yani /giriş veya /kayıt olarak ayarlamışsındır kontrol et.
Hiç bir şey değiştirmedim hatta mesajları bile yabancı dil olarak bıraktım bir hata falan olmasın diye ama olmadı yinede

Spigota uyumlu değildir spigot değiştir yada basitce Authme Reloaded Kullan bulamassan link verebilirim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl