Çözüldü Authme Mysql

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ege753TR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 716
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ege753TR

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
ege753TR

Discord:

ege753TR#7042

Authme yi siteme bağladım ve çalışıyor fakat login yapınca şifre yanlış diyor sorun ne olabilir ?

Bilgileri tam bağladığınıza emin misiniz iyi şekilde kontrol ediniz.

siteden kayıt olmayı dene yan çardan sonra o kullanıcı ile sunucuya girmeyi dene siteden kayıt olduğun bilgilerle eğer olmaz ise bağlanmamıştır SHA256 MD5 türünü yanlış seçmiş olabilirsin.

siteden kayıt olmayı dene yan çardan sonra o kullanıcı ile sunucuya girmeyi dene siteden kayıt olduğun bilgilerle eğer olmaz ise bağlanmamıştır SHA256 MD5 türünü yanlış seçmiş olabilirsin.
Kayıt olmayı denedim ayrıca MD5 seçtim baktığım yerlerde MD5 dediler

Bilgileri tam bağladığınıza emin misiniz iyi şekilde kontrol ediniz.
Şöyle diyim kayıt olmayıp sunucuya girmeye çalışınca lütfen kayıt olun diyo siteye kayıt olunca giriyo ama login yapınca şifre yanlış diyo

Şöyle diyim kayıt olmayıp sunucuya girmeye çalışınca lütfen kayıt olun diyo siteye kayıt olunca giriyo ama login yapınca şifre yanlış diyo
İşte yanlış bağladınız yüksek ihtimalle tekrar kontrol edermisiniz?

Önceki authme kayıtlarını silmen gerekiyor site MD5 authme sha256 şifreleme kullanıyor veya tam tersiydi birbirlerine karıştığı için böyle bir hatayla karşılaşıyorsun tek çözüm bütün kayıtları sıfırlamak

Önceki authme kayıtlarını silmen gerekiyor site MD5 authme sha256 şifreleme kullanıyor veya tam tersiydi birbirlerine karıştığı için böyle bir hatayla karşılaşıyorsun tek çözüm bütün kayıtları sıfırlamak
Authme 5.3.1 sürümünde MD5 destekliyor kayıtları zaten sıfırladım

authme 5.6.0 beta 1 kullanıyorum ben ve bu da configdeki şifreleme seçeneklerim. Oyundan kayıt olunca siteye de girebiliyorlar sorun olmuyor deneyip geri dönüş yaparsan sevinirim.
passwordHash: SHA256

legacyHashes:
- MD5

discord:
FurkanSB/GizliBaskan#3269

eklersen detaylı yardım edebilirim

Hosting şirketine ticket açarsan senin için yaparlar
NOT: Siteyi kendileri sağlıyorsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl