Merrhabalar Direk Konuya giricem mc-tr sakinleri şu an düzgün düşünemiyorum sabah saat 9 dan beri pc başındayım sunucu son dokunuşları yapmaktayım bundan banane diyebilirsiniz ama 3 haftadır emek veriyoruz ve şu an sadece bir hata yüzünden sunucumuzu acamıyoruz.
olay bu authme config.yml mysql bilgilerini yapılacak 2-3 yarı yapıyorum ve her seferinde her sürümde farklı mysql denesemde farklı jar denesemde sürümüde değiştirsem authme nin yinede olmuyor hata bu
Yazım Hatalarım Yanlışlarım Üstübumda tabi bu kelimeyi bile düzün yazabildiysem cidden halimi anlayan arkadaşlar vardır 15 saattir bilisayar başındayım hatalrım olursa özürdilerim
olay bu authme config.yml mysql bilgilerini yapılacak 2-3 yarı yapıyorum ve her seferinde her sürümde farklı mysql denesemde farklı jar denesemde sürümüde değiştirsem authme nin yinede olmuyor hata bu
Kod:
[19:58:39 INFO]: [AuthMe] Enabling AuthMe v5.2-BETA2-b969
[19:58:39 INFO]: [AuthMe] Connection arguments loaded, Hikari ConnectionPool rea
dy!
[19:58:39 WARN]: [Server thread] INFO fr.xephi.authme.libs.hikari.HikariDataSour
ce - AuthMeMYSQLPool - Started.
[19:59:00 WARN]: [Server thread] INFO fr.xephi.authme.libs.hikari.pool.HikariPoo
l - AuthMeMYSQLPool - Close initiated...
[19:59:00 WARN]: [Server thread] INFO fr.xephi.authme.libs.hikari.pool.HikariPoo
l - AuthMeMYSQLPool - Closed.
[19:59:00 WARN]: [AuthMe] Fatal error occurred during database connection! Authm
e initialization aborted! [PoolInitializationException]: Failed to initialize po
ol: Communications link failure
The last packet sent successfully to the server was 0 milliseconds ago. The driv
er has not received any packets from the server.
[19:59:00 WARN]: [AuthMe] THE SERVER IS GOING TO SHUT DOWN AS DEFINED IN THE CON
FIGURATION!
Yazım Hatalarım Yanlışlarım Üstübumda tabi bu kelimeyi bile düzün yazabildiysem cidden halimi anlayan arkadaşlar vardır 15 saattir bilisayar başındayım hatalrım olursa özürdilerim