Çözüldü Authme > LimboAuth?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boran3q

Lapis Niye Mavi?
Elmaslar
262

Discord:

ikincielkralliklariseth

başlıkdada gördüğünüz gibi authmedeki db dosyasını limboauthda nasıl sorunsuz kullanabilirim? şimdiden herkese teşekkürler

başlıkdada gördüğünüz gibi authmedeki db dosyasını limboauthda nasıl sorunsuz kullanabilirim? şimdiden herkese teşekkürler
Merhaba,
AuthMe veritabanı dosyası LimboAuth ile doğrudan uyumlu değildir. Her iki eklentinin veri yapısı ve şifreleme algoritmaları farklı olduğundan basit şekilde kopyalama yaparak kullanmak mümkün değildir. LimboAuth’a geçiş yapmak için verilerin MySQL’e aktarılması ve tablo yapısının LimboAuth formatına uygun şekilde düzenlenmesi gerekir.

Hash algoritmaları uyumsuz olduğu durumlarda oyuncuların şifrelerini yenilemeleri gerekebilir. Bu nedenle geçiş öncesinde veritabanının mutlaka yedeklenmesini tavsiye ediyoruz.

Merhaba,
AuthMe veritabanı dosyası LimboAuth ile doğrudan uyumlu değildir. Her iki eklentinin veri yapısı ve şifreleme algoritmaları farklı olduğundan basit şekilde kopyalama yaparak kullanmak mümkün değildir. LimboAuth’a geçiş yapmak için verilerin MySQL’e aktarılması ve tablo yapısının LimboAuth formatına uygun şekilde düzenlenmesi gerekir.

Hash algoritmaları uyumsuz olduğu durumlarda oyuncuların şifrelerini yenilemeleri gerekebilir. Bu nedenle geçiş öncesinde veritabanının mutlaka yedeklenmesini tavsiye ediyoruz.
velocityauthmede açık olduğuna dair bir konu gördüm o yüzden ona pek yaklaşmak istemedim nasıl bir koruma kullanabilirm varmı tavsiyen

velocityauthmede açık olduğuna dair bir konu gördüm o yüzden ona pek yaklaşmak istemedim nasıl bir koruma kullanabilirm varmı tavsiye
VelocityAuthMe ile ilgili geçmişte bazı güvenlik açıkları bildirilmiş olduğundan kullanımı tavsiye edilmemektedir. Bu nedenle o eklentiye yönelmemeniz doğru bir tercih olur.

Velocity tabanlı sunucular için şu anda en güvenli çözüm LimboAuth’tur. Geliştiricisi aktif, şifreleme yapısı güncel ve proxy üzerinde ek korumalarla birlikte sorunsuz şekilde çalışmaktadır.

Ek olarak FlameCord, CosmicGuard gibi güvenlik eklentileri kullanmanız durumunda bot ve exploit girişimlerine karşı çok daha sağlam bir yapı elde edersiniz.

Herhangi bir aşamada desteğe ihtiyacınız olursa konu altından iletebilirsiniz.

VelocityAuthMe ile ilgili geçmişte bazı güvenlik açıkları bildirilmiş olduğundan kullanımı tavsiye edilmemektedir. Bu nedenle o eklentiye yönelmemeniz doğru bir tercih olur.

Velocity tabanlı sunucular için şu anda en güvenli çözüm LimboAuth’tur. Geliştiricisi aktif, şifreleme yapısı güncel ve proxy üzerinde ek korumalarla birlikte sorunsuz şekilde çalışmaktadır.

Ek olarak FlameCord, CosmicGuard gibi güvenlik eklentileri kullanmanız durumunda bot ve exploit girişimlerine karşı çok daha sağlam bir yapı elde edersiniz.

Herhangi bir aşamada desteğe ihtiyacınız olursa konu altından iletebilirsiniz.
3.7k 3.6k kadar kayıtlı bir oyuncum var ve bunları sorunsuz olarak aktarmam gerekmekde -_- nasıl bir yol izlemem lazım peki

3.7k 3.6k kadar kayıtlı bir oyuncum var ve bunları sorunsuz olarak aktarmam gerekmekde -_- nasıl bir yol izlemem lazım peki
Mevcut AuthMe veritabanını LimboAuth’a sorunsuz aktarmak için birkaç adımı düzgün şekilde uygulamanız gerekir. Öncelikle AuthMe’nin veritabanını (özellikle MySQL kullanıyorsanız) tam yedeklemeniz önemlidir. LimboAuth, farklı tablo yapısı ve farklı şifreleme algoritması kullandığı için veriler doğrudan kopyalanarak çalışmaz.

Yapmanız gereken işlem, eski AuthMe tablosundaki kullanıcı kayıtlarını LimboAuth’un kabul ettiği tablo yapısına SQL üzerinden aktarmaktır. Bu işlem çoğunlukla manuel sütun eşleştirmesi gerektirir. Hash algoritması aynı değilse, giriş sırasında şifre eşleşmesi mümkün olmadığı için oyuncuların ilk girişte şifre yenilemesi gerekebilir. Bu durum normaldir ve aktarımın sağlıklı işlemesi adına yapılması gereken bir adım olarak kabul edilir.

Doğru yapılandırma ve uygun SQL aktarımıyla 3.6–3.7k oyuncu verisi sorunsuz geçiş yapabilir

Merhabalar, Sorunuz çözüldü mu açaba ?

sorun çözüldü kilit
Konuyu çözüldü nasıl yapacaksın bilmiyorsanız bunu deneyin (En üste 3 nokta var orada "başlığı düzenle" yazıyor orda yardım da çözüldü yapıp kaydettin)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl