Çözüldü authme konsolda bilinmeyen hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pattiskurbagasi

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
pattiskurbik

Discord:

pattiskurbik

Selam değerli mc-tr üyeleri!
Bu gün üstesinden haftalardır gelemediğim bir hata hakkında yardımınızı rica edeceğim hatanın görseli şu şekilde
bu hata için çok çabaladım birileri sorun olmayacaktır vs diyor fakat ben bunu her sunucuya oyuncu giriş çıkışında satırlarca görüyorum ve bu beni rahatsız ediyor ciddi manada.
hatayı çözmek için denediklerim:
pl dosyasını tamamen silip yükledim (hiçbirşey değişmedi)
config dosyasında backend: MYSQL şeklinde authme site bağlamk için bu şekilde olması gerekiyormuş değişmedim
bilgilerim doğru
pl configde maxlifetime değerini arttırdım azalttım değişmedi bilen anlayan birileri destek olursa sevinirim.

Ekli dosyalar

• lateslog.txt
    lateslog.txt
    29,1 KB · Görüntüleme: 334
  • resim_2024-04-10_115321259.png
    resim_2024-04-10_115321259.png
    41,8 KB · Görüntüleme: 139
Kullandığınız mysql'in configine erişiminiz var mı?

O zaman ilk olarak mysql configindeki max connection kısmını arttırın. Sonrasında yine mysql configindeki wait_timeout ve interactive_timeout değerlerini authme configinizdeki maxlifetime değerinizden daha yüksek bir değere ayarlayın. Yine olmazsa mysql configinizdeki keepaliveTime değerini 60000 yapın.

O zaman ilk olarak mysql configindeki max connection kısmını arttırın. Sonrasında yine mysql configindeki wait_timeout ve interactive_timeout değerlerini authme configinizdeki maxlifetime değerinizden daha yüksek bir değere ayarlayın. Yine olmazsa mysql configinizdeki keepaliveTime değerini 60000 yapın.
dediğin değerlerin hiçbirini config dosyasında bulamadım discorddan ekledim seni !!!emre adıyla kabul edip destek olabilirmisin rica etsem ?

Hocam my.cnf dosyasının içerisinde olması lazım mysql sunucunuzun.

dc den ulaş yapalım kanki şu dcden ulaşabilirsin medusa.nw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl