Çözüldü Authme kayıt olunca sitede oto kayıt.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KasapBey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 362
  • Etiketler Etiketler
    authme
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KasapBey

Demir Cevheri Gibiyim
Premium
Elmaslar
17
Selamun aleyküm. çakma lobide kayıt olunca o hesap şifreyle sitede otomatik hesap açılmasını nasıl yapabilrim. mysql bağladım ama yapamdım.

Selamun aleyküm. çakma lobide kayıt olunca o hesap şifreyle sitede otomatik hesap açılmasını nasıl yapabilrim. mysql bağladım ama yapamdım.
Merhaba, hangi webscripti kullanıyorsunuz ?

WebScript olarak ne kullanıyorsunuz Minexon mu Zonely mi Leaderosmu?

WebScript olarak ne kullanıyorsunuz Minexon mu Zonely mi Leaderosmu?
Hocam bilgim yok siteyi yazsam anlarsıız muhtemelen ama reklam olmasın. Hostabil firmasıyla görüştüm site mysql destekliyormuş benden authme configimi istediler şuan onlarla konusuyorum.

Hocam bilgim yok siteyi yazsam anlarsıız muhtemelen ama reklam olmasın. Hostabil firmasıyla görüştüm site mysql destekliyormuş benden authme configimi istediler şuan onlarla konusuyorum.
Anladım özel web script.

Zaten o şekilde olması lazım mysql kayıtlı değilse otomatik siler.

Discord üzerinden bana yazın yardımcı olabilirim.

Discord: teknodev_mc

hocam firmadan yanıt bekliyorum
firma yazılımları genel olarak fazla güzel olmuyor elinizle yapmanız gerekiyor çoğu yazılımda ya da o yazılımların kendi pluginlerini kullanmanız gerekli.

firma yazılımları genel olarak fazla güzel olmuyor elinizle yapmanız gerekiyor çoğu yazılımda ya da o yazılımların kendi pluginlerini kullanmanız gerekli.
Kendi eklentilerini vs. kullanmasına gerek yok hocam. Website yazılımının veritabanı ile login eklentisinin veritabanını aynı girecek bu kadar. Minecraft piyasasındaki neredeyse her webscript zaten AuthMe ile vs. uyumlu olacak şekilde kodlanır. Veritabanı bilgilerini aynı girmesi yeterli.

Kendi eklentilerini vs. kullanmasına gerek yok hocam. Website yazılımının veritabanı ile login eklentisinin veritabanını aynı girecek bu kadar. Minecraft piyasasındaki neredeyse her webscript zaten AuthMe ile vs. uyumlu olacak şekilde kodlanır. Veritabanı bilgilerini aynı girmesi yeterli.
Sadece tablo adı değiştirilicek olup diğerleri default kalıcaktır. dediler authme configde. yani authme default configde sadece tablo adı + mysql adresi yazıp bırakacağım glb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl