Authme giriş sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eleftnen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 620
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eleftnen

Play.HiraNetwork.Com
Elmaslar
65

Discord:

eleftnen

Merhaba,
sunucumda authmenin son sürümünü kullanıyorum ama bazı oyuncular giriş yaparken sorun yaşıyor.

Sorun : giriş yapmadan komut kullanamadıkları gibi bazı oyuncular giriş yapsada giriş yapılmamış gibi sayıyor ve komut kullanamıyor. ama konsola "logged in" yazısı düşüyor. Sorunu unregister edip tekrar kayıt edince çözülüyor. Bu sorunu bazı oyuncular yaşıyorve bana ulaşamazlarsa sorun çözülmüyor.

Sana atacağım AuthMe'yi dener misin?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sürümü 5.2 mi ? çünkü ben unregister ve register yapıp sorunu çözdümde şuanda sorun varmı anlayamam
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sana atacağım AuthMe'yi dener misin?

5.6.0 mış. benim kullandığım sürümle aynı bu

sürümü 5.2 mi ? çünkü ben unregister ve register yapıp sorunu çözdümde şuanda sorun varmı anlayamam
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

5.6.0 mış. benim kullandığım sürümle aynı bu

Konsola hata felan düşüyor mu

Sunucu sürümünüz kaç?

Discord adresimden bana mesaj atarsanız size sorunsuz authme plugini atabilirim Abdullah_BG#2970

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl