MineTürk Network
Play.MineTurkNW. Net
- Elmaslar
- 71
- Minecraft
- CanerArtuc
Discord:
CanerARTUC | ValseFTW#0046
Emert1484#8746
Hayır sunucu benim farklı pc farklı ev farklı şehir :)Eğer aynı internet üzerindeyseniz yani aynı ip adresi üzerinden kayıt olamama sorunu olabilir bazı sunucular aynı ip adresinden kayıt olmayı sınırlandırıyorlar authme ile sorununuz bu olabilir yetkililerden rica edebilirsiniz :)iyi forumlar
Emert1484#8746
authmede ki sınırı çoğaltıp arkadaşının katılmasını sağlayabilirsin dilersen tekrardan eski haline getirirsin authmeyiHayır sunucu benim farklı pc farklı ev farklı şehir :)
O zamanda farklı ip adres ama ginede bunu gösteriyor benim hesaplarım diye aslında 1 hesabım var ve kayıt olan kişide benimle alakası yok.authmede ki sınırı çoğaltıp arkadaşının katılmasını sağlayabilirsin dilersen tekrardan eski haline getirirsin authmeyi
Değil.Eğer hamachi ile bağlanıyorsanız sorun bence bundan kaynaklanabilir.
Emert1484#8746
authmeyi güncelleyebilirsin kendine uygun bir sürümleO zamanda farklı ip adres ama ginede bunu gösteriyor benim hesaplarım diye aslında 1 hesabım var ve kayıt olan kişide benimle alakası yok.
Ekli dosyayı görüntüle 71915
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!