Çözüldü Authme Farklı Pc lerden kayıt olamama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MineTürk Network

Play.MineTurkNW. Net
Elmaslar
71
Minecraft
CanerArtuc

Discord:

CanerARTUC | ValseFTW#0046

Öncelikle iyi bayramlar,

Ben sunucuya girdim ve kayıt oldum ama arkadaşım girince ve kayıt olmaya çalışınca bu oluyor.
Max 1 hesap diyor ama hiç kayıt olmayan birine ve benim hesabımı gösteriyor.
71913

Ekli dosyalar

• 2019-06-04_16.28.03.png
    2019-06-04_16.28.03.png
    78,8 KB · Görüntüleme: 218
Eğer aynı internet üzerindeyseniz yani aynı ip adresi üzerinden kayıt olamama sorunu olabilir bazı sunucular aynı ip adresinden kayıt olmayı sınırlandırıyorlar authme ile sorununuz bu olabilir yetkililerden rica edebilirsiniz :)iyi forumlar hayırlı bayramlar

Server tek bir ip adresinden 1 hesap kaydı alıyordur eğer server sizin eğer değilse durumu bir yetkiliye bildirin

Eğer aynı internet üzerindeyseniz yani aynı ip adresi üzerinden kayıt olamama sorunu olabilir bazı sunucular aynı ip adresinden kayıt olmayı sınırlandırıyorlar authme ile sorununuz bu olabilir yetkililerden rica edebilirsiniz :)iyi forumlar
Hayır sunucu benim farklı pc farklı ev farklı şehir :)

Eğer hamachi ile bağlanıyorsanız sorun bence bundan kaynaklanabilir.

authmede ki sınırı çoğaltıp arkadaşının katılmasını sağlayabilirsin dilersen tekrardan eski haline getirirsin authmeyi
O zamanda farklı ip adres ama ginede bunu gösteriyor benim hesaplarım diye aslında 1 hesabım var ve kayıt olan kişide benimle alakası yok.
71915

Sunucu yetkilisi aynı internet bağlantısını üzerinden kayıt olma hakkını 1 kişi ile sınırlandırmış. Eğer yetkili siz iseniz ne yapaağınızı söyleyim.?

71916

Aynı internet bağı değil kardeşim kayıt olanın benimle alakası bile yok dc gel kendin gör
CanerARTUC | MTNW#0046

sorun devam ediyor
71952

Bungeecord sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl