Rehber AUTHME BYPASS & İPWL BYPASS & UUİD-SPOOF BYPASS SALDIRILARINA SON!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

Efe Polat

Ziyaretçi
KURULUM

1. Dosyayı
indirin,
2. Dosyayı plugins/Skript/scripts içine yükleyin, Notepad++ ile açın.
3. Orada father, yazan bölümleri kendi adınız ile değiştirin. (Bir veya birden fazla kullanıcı adı yazabilirsiniz.)

Amacı/Kullanımı

1.
Skript, girişleri konsol bölümünden belirlenen komut uygulanmadığı sürece yetkili hesaplarına girişi engeller.
2. Sunucunun çalıştığı konsola "giris ac" yazınca hesabınıza giriş yapabilirsiniz. (Bilinmeyen komut hatası alabilirsiniz fakat girişler açılır)

Hesabınıza girmeye çalıştıklarında vereceği mesaj şudur;

ssb.png

"giris ac" komutunu uyguladıktan sonra konsola gelicek mesaj şöyle olabilir;

ssa.png

Ama hesabınıza sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliceksiniz.

ssc.png

Skript, sorunsuz şekilde çalışmaktadır, özellikle bungeecord kullanan, sunucusu hub olan arkadaşlar için bu skripti öneriyorum,
Çakma lobi sunucunuza kurmanızı tavsiye ederim, kendim bizzat kullanıyorum ve bu zamana kadar hiçbir sıkıntı çıkardığını görmedim.

Herhangi bir sorun veya sormak isterseniz,
Discord adresim: father#0054

İndirme linkleri;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Bunun yerine güvenlik kodu sistemleri daha stabil gibi gözüküyor.

Bunun yerine güvenlik kodu sistemleri daha stabil gibi gözüküyor.

BruteForce attack kullanan clientler, engellenmesine çözüm oluyor, hemde uuid bypasslanması gibi sorunlara çözüm olabiliyor daha birçok konuda faydası olan bir skript kullanmak isteyen arkadaşlar için paylaştım, tabii daha alternatif şekilde, çözümler de olabilir teşekkürler yorumun için.

Sıkıcı sunucu saldırılarının önüne geçebilmek için ideal bir sisteme benziyor. Paylaşım ve anlatım için size çok teşekkür ederiz ;) <3

İleride sunucumu hub yaptığımda kullanacağım, teşekkürler ellerine sağlık.

Sanırım bunu daha önce bir kişi başka bir forumda paylaşmıştı, keşke alıntı olduğunu belirtseydiniz.
Screenshot_3.png

Ben size aittir demedim ki? sadece skript sahibini belirtseydiniz dedim.

Skript bana aittir gibi herhangi bir eklemede bulunmadım zaten, bana ait olsa not düşerdim.
Bunu deyip skript adınıda efeprotect.sk yapmanızda ayrı ironi zaten... Neyse iyi forumlar.

Ben size aittir demedim ki? sadece skript sahibini belirtseydiniz dedim.

Bunu deyip skript adınıda efeprotect.sk yapmanızda ayrı ironi zaten... Neyse iyi forumlar.
Skript üzerinde editleme yaptığım doğrudur, bunu herhangi bir şekilde inkar etmiyorum.
Skript sahibi kişileri tanıyorum ve kendileri arkadaşım olur, bana yardımları büyüktür.

Gerçekten güzel bir sistem sunucumda kullanıyorum. Sizede öneririm ellerine sağlık. Başarılar dilerim.

İşimize yarayan konulardan eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl