Bulundu Authme alternatifi Giriş Plugini önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlperTheMinner

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
26
Authme uzun zamandır güncelleme almıyor ve modern bir görünümü yok bunun için sizlerden modern görünümlü giriş veya kayıt süresince banner bulunan giriş plugini istiyorum bu konuyu daha önceden açmıştım ama Limbo Login önerilmişti limbo login ise 1.21.4 benim sunucum ise 1.21.8.

Authme yakın bir zamanda devasa bir güncelleme aldı. Birçok açık, giriş sorunu ve giriş ekranı da dahil olmak üzere son sürüme kadar destek eklendi.

Velocity kullanıyorsanız bir süredir güncellemesi yok limboauth ve türevi pluginlerin. Uyumluluk sorunları olabiliyor uygun sürümleri kursanız bile. Bu yüzden test ederek kurun. Genel olarak sürüm çakışması pek yok. Sunucu sürümünüz önemli değil velocity sürümünün önemli limbo pluginlerinde yani bu pluginleri sunucuya kurmazsınız velocity kurarsınız.

Authme yakın bir zamanda devasa bir güncelleme aldı. Birçok açık, giriş sorunu ve giriş ekranı da dahil olmak üzere son sürüme kadar destek eklendi.

Velocity kullanıyorsanız bir süredir güncellemesi yok limboauth ve türevi pluginlerin. Uyumluluk sorunları olabiliyor uygun sürümleri kursanız bile. Bu yüzden test ederek kurun. Genel olarak sürüm çakışması pek yok. Sunucu sürümünüz önemli değil velocity sürümünün önemli limbo pluginlerinde yani bu pluginleri sunucuya kurmazsınız velocity kurarsınız.
O halde authme kullanacağım teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl