Çözüldü Authme Açığığını Kapatmam Lazım Velocity /server

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emberwyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 855
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En Son Sunucuyu Kapatmıştım Onunda Yazıları Var

Ekli dosyalar

Sorun muhtemelen AuthMeVelocity eklentisini doğru yapılandırmadığınız için, sizi yönlendirecek bir sunucu bulamamasından kaynaklanıyor. AuthMeVelocity eklentisinin ayar dosyasını açın ve yorum satırlarını Türkçeye çevirerek kendinize uygun şekilde düzenleyin. Ancak büyük ihtimalle yalnızca auth-servers kısmını düzenlemeniz yeterli olacaktır. Oraya giriş yaptığınız ya da çakma lobi olarak kullandığınız sunucunun ismini yazmanız yeterlidir. Buradaki “isim”den kastım, Velocity ayar dosyasında tanımlı olan isimdir.
Eğer sorun devam ederse AuthMeVelocity’i kaldırıp tekrar deneyin. Hata devam ederse log dosyasını paylaşın.

velocityden gelen komutları CommandWhitelist kapatmıyor -_- ve bildigim kadarıyla velocityde falan çalısmıyor

direk velocity.server gibi bi perm vardı onu group olarak false verirseniz çözülecekdir sorununuz
Kapatıyor hocam.

velocityden gelen komutları CommandWhitelist kapatmıyor -_- ve bildigim kadarıyla velocityde falan çalısmıyor

direk velocity.server gibi bi perm vardı onu group olarak false verirseniz çözülecekdir sorununuz
Velocity versiyonunu yüklemen lazım

Oldu Sunucuya Girebiliyorum. Server Komutları Falan Engellendi. Ama Giriş Yaptıktan Sonra Lobi ye Atmıyor.

Nasıl Bir Ayar? Login for join Diye Bir Ayar Vardı Onu True Yaptım. Ve oraya lobi İsmini Girdim. Ama olmadı

Şuan Meşgulüm. Yarın Atabilirim Kusura Bakma.

Sağol Yarın Atarım

AuthmeVelocity config.conf Dosyası:

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl