Deleted User 983126
Demir Cevheri Gibiyim
Görmediğiniz bir şey olabilir bir de buraya atın bakalım. Eğer gizli bir veriniz var ise gizleyebilirsiniz. Onun haricinde hata tespiti yapmak zor.Log da Birşey Yok. Herşey Temiz.
Görmediğiniz bir şey olabilir bir de buraya atın bakalım. Eğer gizli bir veriniz var ise gizleyebilirsiniz. Onun haricinde hata tespiti yapmak zor.Log da Birşey Yok. Herşey Temiz.

apcu
Kapatıyor hocam.velocityden gelen komutları CommandWhitelist kapatmıyor -_- ve bildigim kadarıyla velocityde falan çalısmıyor
direk velocity.server gibi bi perm vardı onu group olarak false verirseniz çözülecekdir sorununuz
Velocity versiyonunu yüklemen lazımvelocityden gelen komutları CommandWhitelist kapatmıyor -_- ve bildigim kadarıyla velocityde falan çalısmıyor
direk velocity.server gibi bi perm vardı onu group olarak false verirseniz çözülecekdir sorununuz
AuthMeVelocity'de ayarı olması lazım.Oldu Sunucuya Girebiliyorum. Server Komutları Falan Engellendi. Ama Giriş Yaptıktan Sonra Lobi ye Atmıyor.
Config dosyasını atar mısınız?Nasıl Bir Ayar? Login for join Diye Bir Ayar Vardı Onu True Yaptım. Ve oraya lobi İsmini Girdim. Ama olmadı
Sorun değil. Yarın da çözüm saglayabilirim.Şuan Meşgulüm. Yarın Atabilirim Kusura Bakma.
Config'den debug modu açıp, çakmalobiye girip giriş yapmayı dener misiniz ardından logları atın. O şekilde bakalım. Şu anki değerler doğru gözüküyor.AuthmeVelocity config.conf Dosyası:
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!