Çözüldü AuthMe 5.7.0 Plugini Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre Ertek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 258
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Ertek

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Minecraft
BA1909

Discord:

Emrebaba123

sadsadsadasasd.webp

Merhaba sunucumda register komutu ile kayıt olmaya çalıştığım zaman başta bu oyuncu kayıtlı değil hatası veriyor sonrasında başarıyla kayıt oldun diyor fakat oyuncu hareket edemiyor habire başlangıç noktasına atıyor tekrar denedigimde bir hata var yetkiliye bildir uyarısı veriyor ve /register sifre sifre mesajı yollamaya devam ediyor sunucudan çıkıp girdiği zaman düzeliyor başka türlü maalesef düzelmiyor nasıl çözebilirim acaba

Merhaba,

Türkçe message dosyasını ve config dosyasını iletir misiniz?

Merhaba,

Kontrol ettiğimde herhangi bir sorun gözükmemektedir, lütfen bu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
linkten
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
indirim ve tekrardan config oluştursun daha sonra ise sunucuyu kapatıp ve bana iletmiş olduğunuz config ve message dosyalarını gerekli yerlere atın birde bu şekilde deneyiniz. Kontrol ettiğimde herhangi bir sorun oluşmadığını görmekteyim.

Tamam teşekkür ederim düzeltip geri dönüş sağlayacağım.

sadsadasdasdasd.webp

Merhaba dediğinizi yaptım ama hala bu hatayı alıyorum ve oyuncu hareket edemiyor oyundan çıkıp girene kadar

Merhaba,

Sunucunuzu kapatıp ve configin yedeğini alın ve configi silin sildikten sonra ise tekrardan sunucunuzu başlatın ve oluşturduğu config ile deneyiniz. Çünkü kontrol sağladığımda configinizde problem olmadığını görüntülüyorum. Sunucunuzdaki pluginlerden kaynaklı bir problem olabilir. Pluginlerinizi kontrol etmenizi öneriririm.

Teşekkür ederim sorun düzeldi iyi forumlar

Son düzenleme:
Evet, yapabilirsiniz.

/setspawn
/esetspawn
/authme setspawn

Şeklinde komutları kullanıp bilgi verirseniz, sevinirim. Bu komutlar olmaz ise sizlere skript ileteceğim.

oldu çok sağolun tekrardan iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl