Çözüldü Authe : Maxregip

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Twenor42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.080
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Twenor42

Namı Değer " Twenor "
Elmaslar
591
Minecraft
Twenor42

Discord:

Twenor42 #7483

Merhabalar öncelikle konu başladığındada gördüğünüz gibi authme maxregip : 1 olduğu halde modemi resetleyip geliyorlar bunun bir skriptini yazabilirmiyiz veya bir ayarı varmı ?

Bunun çözümü yok bildiğim kadarıyla ama araştırıp/sormakdan bişey olmaz.

Millet sora sora,Bağdad'ı bulmuş sen'de bulursun elbet.

Merhaba. Sorduğunuz soru hakkında biraz düşünseniz bir sonuca varırsınız zaten :) Minecraft için yazılan, veya minecraft'ı geçelim. Java ile yazılan herhangi bir plugin veya skript, modemi doğrudan etkilemez. İnternet demiyorum, interneti etkileyen pluginler var. Ama modem yok, eğer dediğiniz gibi bir şey olsaydı sistemi şöyle olurdu: Servere gelen bir kişinin MAC ve Ip Adresi kopyalanarak, modem reset işleminden sonra kopyalanan bilgiler ile kullanıcı eşleştirilip kayıt olamamasını sağlamak. Ve günümüz teknolojisi ile bunu sağlamak çok zordur. İsterseniz kullandığınız plugin paketini bana atın, size en fazla 2 gün içerisinde hatanın çözümü ile geri dönüş yapmış olacağım. İyi Günler.

:) Bide şöyle düşünki bir hesaba sadece bir ipdan girilicek yani kayıt oldunmu o ipla baska ipla girilmiyecek :) öyle bir skript yazılabilir aslında ip koruması gibi bişi olur modem reset derdi ortadan kalkar çünkü adamın hesapları ban yicek.

hocam valla dediğin gibi ama ben unregister olayını engelledim skiprt ile işe yararmı bilmiyorum bi deneyi ver. buyur kod.

on command "/unregister":
send "&8[&4&lKORUMA&8] &cBu komut kullanmak engellenmis!" to the player
cancel event

aynı modemden çoklu kişinin girmnesini engelleyen plugin vardı ama unuttum

modemi resetlese bile girlmiyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl