Çözüldü Auth me de bekleme yeri nasıl yapılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ced_i
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 197
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ced_i

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
ced_i

Discord:

ced_i

bazı sunucularda ekranda giriş yazıları ve bir map var onuları nasıl yapabilirim

Biz ona çakma lobi diyoruz. Hazır internet adreslerinden ücretsiz bulabilirsiniz. Eğer ücretli satın alacaksanız uygun fiyatlı @benjamin17 adlı arkadaşımız satıyor.

bazı sunucularda ekranda giriş yazıları ve bir map var onuları nasıl yapabilirim
çakma lobi kullanmanı önermem velocity daha kolay ve çok daha optimize bir çözüm olur limboauth öneririm

hangi sürüm kullanıyorsunuz

Çakma lobi bir alternatif fakat @FurKqn 'ın da önerdiği gibi limoauth önerim. İnternette veya forumda aratarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

mesala bazı serverlarda giriş için /login yaz diye yazılar var ben onu sormuştum yazıyı yaptım ama lobiye aktarmayı yapamadım sürüm 1.16.5

mesala bazı serverlarda giriş için /login yaz diye yazılar var ben onu sormuştum yazıyı yaptım ama lobiye aktarmayı yapamadım sürüm 1.16.5
Lobiye aktarmak için authme içinden sendPlayerTo: gödermek isteğin sunucu ismi yazarak aktarabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl