Bulundu AuraNetwork | 1.21.4 | Yetkili Alımları | Reklam için ortak ve sosyal medya sorumlusu aranıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Matric

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
7

Discord:

Matric142

Selam MC-TR topluluğu!

AuraNetwork, eğlenceli ve sürdürülebilir bir Minecraft deneyimi sunmak için hazır. Teknik altyapımız ve reklamlarımız tamam, ancak şimdi asıl güç — aktif, tutkulu ve projeyi birlikte büyütecek ortaklar ve sosyal medya ekibi arıyoruz.

Bilgilendirme
  • Sürüm: 1.21.4
  • IP: play.auranetwork.net
  • Mod: Survival
Neler var?
  • 500+ kayıtlı oyuncu, günlük 400+ site ziyareti
  • Sağlam fiziksel sunucu (Ryzen 9 9950X, 96 GB RAM, 1TB NVMe SSD)
  • İbandee ve miracbt gibi tanınmış yerlerde reklamlar
  • LeaderOS Premium Webscript + Gameixa Gale Tema
  • Ücretli towny skyblock ve survival hazır paketleri
  • Discord 14x boost ve sunucu etiketi
  • Ücretli alan adı (.net)'e sahibiz.
Biz ne istiyoruz?
  • Projeye sahip çıkacak, uzun vadeli ortaklar
  • Reklam ve sosyal medyada aktif, iş bilen ekip
  • Katkıya göre adil kâr paylaşımı
Bütçe
  • Sunucumuzun aylık ortalama gideri reklam dahil 5.000 – 7.000 TL civarındadır.
  • Katkı beklenen miktar kişi başı aylık 1000 - 2000 TL arası
  • Katkı oranınıza göre yetki ve gelir paylaşımı adil şekilde yapılacaktır.
  • Tüm giderler şeffaf şekilde belgelenecek, istenirse paylaşıma açılacaktır.
Bu bir iş değil, ortak bir hayal. Sen de bu yolculukta bizimle olmak istersen DM’den ulaşabilirsin.
discord: Matric142

Son düzenleme:
Pozisyonlar

• Ortak: Sunucu yönetimi,reklamlar,website,sosyal medya yönetimi,ekip yönetimi ve diğer bütün konuların genel yönetimini üstlenecektir

Genel Şartlar:

• Mikrofon: Cızırtısız kaliteli bir mikrofon, düzenli olarak oyuna girebilmek ve sesli iletişim kurabilmek şarttır.
  • Aktiflik: Ekibinin haftada en az 30 saat aktif olması gerekmektedir.
  • Dil ve Davranış: Argo, küfür veya kısaltmalar kullanılmamalıdır. Olgun ve kendine güvenmesi gerekmektedir.
  • Deneyim: Daha önce bu pozisyonda bulunmuş ve bu konuda geniş bilgiye sahip olması gerekmektedir.
  • Bilgi: tasarım,reklam,sosyal medya,forum,metin yazarlığı,script veya plugin olmak üzere en az 1 adet uzmanlık alanı olması

Sunucu Altyapısı ve Masraflar:
  • 4x Ryzen 9 7950X @4.5Ghz
  • 16GB DDR5 +5600Mhz
  • 160GB Samsung 990 Pro NVMe
  • LeaderOS Premium Webscript
  • Gameixa Gale Tema
  • İbande shorts 1 adet
  • Youtube shorts 3 adet
  • Tiktok shorts 1 adet
  • İnstagram shorts 1 adet
  • Youtube 1 adet uzun video
  • Yıllık .net domain
  • Yıllık hosting
  • lobi,çakmalobi,skyblock,survival paketleri
Bilgilendirme:
  • Bütçe: Aylık bütçem 500 TL- 2.000 TL arasında değişkenlik göstermektedir.
  • Dedicated olmayan makinelere aylık 770 TL ila 3.000 TL arasında ödemekteyiz.
  • Vds,discord,tema,hosting domain ve paketler benim tarafımdan sağlanacaktır.

Bilgilendirme:

Başvurunuzu ve sorularınızı başvurulardan sorumlu olan henrymc25 adresine iletebilirsiniz.
daha önceden bunu görmüştüm neden onu UP'lamak yerine tekrar açtınız çok merak ettim açıkcası

daha önceden bunu görmüştüm neden onu UP'lamak yerine tekrar açtınız çok merak ettim açıkcası
Bahsedilen alımlar tamamlandı ve ilgili konu kapatıldı. Sonrasında ekipten bazı çıkarmalar yapılarak kadromuzda tekrar yer açıldı. Konuyu güncellemek için vakit bulamadığımdan dolayı, eski versiyonu tekrar açtım. Şu an konu güncellenmiş ve düzenlenmiştir.

Son düzenleme:
Bazı pozisyonlar için yetkili alımları şu an itibarıyla kapatılmıştır. Yoğun ilginiz ve başvurularınız için teşekkür ederiz.

Başvurmayı düşündüğünüz pozisyon doluysa, lütfen diğer açık pozisyonlara da göz atmanızı öneririz. Ekip olarak en uygun adaylarla yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl