Çözüldü AuctionHouse ve CoinFlippers | İle ilgili bilgisi olan konuya lütfen...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MBYasin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.042
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MBYasin

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
3
Merhaba www.mc-tr.com ailesi Ben Yasin!
Ben bi plugin yükledim sunucuma portallı bi sunucuda denemiştim herşey düpe düzgün çalışıyordu.
Fakat batihost.com dan 1.8 sürümlü bi skyblock sunucusu kurduma ama bazı pluginler Hata verdi.
! PLUGİNLER !
AuctionHouse (1.8 Sürüm)
CoinFlippers (1.8 Sürüm)

! HATALAR !
AuctionHouse plugini normal çalışıyor ihale falan verebiliyorsunuz ama oyuncular ihaledeki,
Eşyaya tıklayamıyor yani tıklıyor da menü geri kapanıyor ve msj yazmıyor parada gitmiyor
eşyada gelmiyor.
CoinFlippers Plugininde de oyuncular bet verirken bi menü açılıyor orda bişey seçemiyorlar.

Lütfen yardım edin Pluginden anlayanlar

@KansızKurt vb.

Kullanmış olduğunuz server jar dosyası, eklentilerle uyumlu olmayabilir, portlu sunucunuzda kullandığınız server jar dosyasını, şuanki kullanmakta olduğunuz jar dosyası ile değiştirebilirsiniz en temiz çözüm.

Kullanmış olduğunuz server jar dosyası, eklentilerle uyumlu olmayabilir, portlu sunucunuzda kullandığınız server jar dosyasını, şuanki kullanmakta olduğunuz jar dosyası ile değiştirebilirsiniz en temiz çözüm.
Server jar derken Serverpropitles.yml mi yoksa spigot.jar mı ?[DOUBLEPOST=1496879783,1496879716][/DOUBLEPOST]
Server jar derken Serverpropitles.yml mi yoksa spigot.jar mı ?

Merhabalar , Perm Vermeyi Denedinizmi?[DOUBLEPOST=1496880485,1496880458][/DOUBLEPOST]ProtocolLİb Yeni Sürümümü Yükleyin.

Server jar derken Serverpropitles.yml mi yoksa spigot.jar mı ?[DOUBLEPOST=1496879783,1496879716][/DOUBLEPOST]
Server jar derken Serverpropitles.yml mi yoksa spigot.jar mı ?
Spigot.jar dosyasını kastediyorum, isterseniz bir deneyin, belki düzelir.

Onunla Alakası yok[DOUBLEPOST=1496881448,1496881411][/DOUBLEPOST]
Dostum, Sana Şuan'da Atamam Pc Formatta, Ne Kadar Süreceğini Bilmiyorum Olunca Atarım...
KansızKurt dostum skype istek yolladım mericbozkurt hesabına ordan detaylı bir şekilde görüşmek istiyorum.Yani ordan yazışabilirmiyiz ?[DOUBLEPOST=1496882455][/DOUBLEPOST]
Onunla Alakası yok[DOUBLEPOST=1496881448,1496881411][/DOUBLEPOST]
Dostum, Sana Şuan'da Atamam Pc Formatta, Ne Kadar Süreceğini Bilmiyorum Olunca Atarım...
KansızKurt dostum skype istek yolladım mericbozkurt hesabına ordan detaylı bir şekilde görüşmek istiyorum.Yani ordan yazışabilirmiyiz ?

KansızKurt dostum skype istek yolladım mericbozkurt hesabına ordan detaylı bir şekilde görüşmek istiyorum.Yani ordan yazışabilirmiyiz ?[DOUBLEPOST=1496882455][/DOUBLEPOST]
KansızKurt dostum skype istek yolladım mericbozkurt hesabına ordan detaylı bir şekilde görüşmek istiyorum.Yani ordan yazışabilirmiyiz ?
Evet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl