Çözüldü Attributes & Level| Yardım | PM ile destek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Noctua
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.210
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Noctua

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
19
İyi günler forum sakinleri,

Bir skript isteğim var fakat gerçekten skript konusunda iyi olan birisini bana özel mesaj ile ulaşarak "Benim şöyle şöyle skriptler yazmışlığım var" yazıp bir şekilde bana seviyesini gösterebilecek bir link ya da skript göstermesini isteyeceğim. Kısaca bir MMO sunucusu için Level & level ile elde ettiğin puanları kendini geliştrimek amacı ile harcanması. Bütün fikirlerimi tam olarak anlatamayacağım. Bunun için herkesten özür dilerim. Fakat planlarım tam istediğim gibi olursa ayarlanabilir halini yapan arkadaşın izni ile paylaşmaya çalışırım.

Anlayışınız ve hoş görünüzden dolayı teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

@DjuitieTR,@FurkanZhlp

Başka bir serverde daha görmüştüm böyle bir şey. Bunu EzRanksLite veya EzRanksPro adlı pluginde atlanılan rank(rütbe - seviye) için gereken itemler veya atladıktan sonra elde edeceği itemlere kendin ek olarak birşeyler ekleyebilirsin mesela Gold Nugget verilsin rank atlayınca adınıda kendince birşey koy sonra oyuncuların bunu obsidian kazarken 2% veya 5% şans ile bulsunlar sonra rank atlasınlar. Benim düşüncem böyle. Dediğim obsidian kazarken bulma olayı skript ile ayarlanılabilir ama Level Atlamayı bilmiyorum bir araştır dediklerimi. İyi forumlar

Eğer ücretli bir iş yapmayacaksan neden eski eklentilerinden örnek isteyesin ki?
Yinede iyi şanslar, inşallah beklediğiniz sonucu alırsınız.

Başka bir serverde daha görmüştüm böyle bir şey. Bunu EzRanksLite veya EzRanksPro adlı pluginde atlanılan rank(rütbe - seviye) için gereken itemler veya atladıktan sonra elde edeceği itemlere kendin ek olarak birşeyler ekleyebilirsin mesela Gold Nugget verilsin rank atlayınca adınıda kendince birşey koy sonra oyuncuların bunu obsidian kazarken 2% veya 5% şans ile bulsunlar sonra rank atlasınlar. Benim düşüncem böyle. Dediğim obsidian kazarken bulma olayı skript ile ayarlanılabilir ama Level Atlamayı bilmiyorum bir araştır dediklerimi. İyi forumlar
Bu çok basit hali ben tamamen kafamdaki modelini istiyorum. Dediğim gibi onu burda paylaşamam. Eğer tam düşündüğüm gibi olursa neden ücretini vermemezlik edeyim ^_^
Eğer ücretli bir iş yapmayacaksan neden eski eklentilerinden örnek isteyesin ki?
Yinede iyi şanslar, inşallah beklediğiniz sonucu alırsınız.
Ücretli bir şey yaptırmayacağımı söylemedim. Sadece belirtme gereği duymadım. :)

Bu çok basit hali ben tamamen kafamdaki modelini istiyorum. Dediğim gibi onu burda paylaşamam. Eğer tam düşündüğüm gibi olursa neden ücretini vermemezlik edeyim ^_^

Kafandaki fikir tamamen kendi serverine özel olacak şekilde yani. Pek kullanmadığım plugin açıkçası deneyip birşeyler bulursam pm yoluyla iletmeye çalışırım yine de.

Kafandaki fikir tamamen kendi serverine özel olacak şekilde yani. Pek kullanmadığım plugin açıkçası deneyip birşeyler bulursam pm yoluyla iletmeye çalışırım yine de.
Bulursanız çok makbule geçer :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl