Çözüldü Attack of the B-Team Server Hatası Yardım ( The following microblocks....)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wontis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 590
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wontis

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Merhabalar,
2 hafta önce attack of the b-team sunucusu kurmuştum ve sorunsuz girebiliyordum, daha sonra hem server dosyalarını hem de technic launcher programını silmem gerekiyordu ve sildim. Şu anda bir yerden technic launcher indirdim ve tekrar kendi sitesinden server dosyasını indirdim. Sitesinde v1.0.12d versiyonu gözüküyor ama server indir dediğimizde v1.0.12c indiriyor. Ben technic launcher programından 1.0.12d versiyonunu indirmiştim ve sunucuyu da mecbur v.1.0.12c indirmiştim çünkü internette 1.0.12d versiyonlu server dosyası bulamadım. Büyük ihtimalle 2 hafta önce de bu şekilde yapmıştım yani v1.0.12d versiyonu ama sunucuya sorunsuz girebiliyordum. Ama şu anda ilginç bir şekilde, sunucuya girmeyi denediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. Hatada bazı mikrobloklar yüklü değil diyor.
Technic launcher üzerinde 1.0.12c versiyonu da var şu an onu indirip tekrar denedim ve şu anda iki versiyon da v1.0.12c ama yine aşağıdaki aynı hatayı alıyorum (Şu anda hem technic launcher hem de sunucu versionu v1.0.12c). Demek ki versiyonla bir ilgisi yokmuş. Peki bunu nasıl çözerim?
Aternos üzerinden B-Team sunucusu kurduğumda hala şu anki technic launcherim üzerinden v1.0.12d versiyonu ile sorunsuz giriş yapabiliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Sunucuya giriş yaparken aldığım hata:
Hem versiyon 1.0.12d hem de 1.0.12c üzerinden girdim ve ikisinde de bu hata var
1636378556625.png

EDİT: Bu sorunun kaynağını buldum. Konum kapanabilir
Bu sorunu yaşayanlar technic launcherini değiştirsin. Versiyonla bir ilgili yokmuş.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Araştırmalarım sonucu rastladığım bir çözüm yolu;

"" 1.0.5 sunucusunu ve istemcisini indirip kurduysanız ve bu sorunla karşılaştıysanız, yeni bir klasör oluşturmanız, sunucu dosyalarını içine koymanız yeterlidir. sonra taşıyın, kopyalayın veya yeni bir dünya dosyası oluşturun. İşte aşağıdaki adımlar, umarım çok kafa karıştırıcı olmaz.

1. yeni bir klasör oluşturun (masaüstünde sağ tıklayın. Yeninin üzerine kaydırın. ardından klasöre tıklayın. buna server1.0.5 gibi bir ad vermenizi tavsiye ederim)

2. Sunucu dosyaları için indirdiğiniz Zip arşivini açın. (indirmeler için varsayılan konum, C :)'nizdeki indirilenler klasörüdür.)

3. Arşivdeki dosyaları kopyalayın ve daha önce oluşturduğunuz yeni klasöre yerleştirin

4. Bu dosyalar kopyalandıktan sonra eski 1.0.5 sunucunuzu açın. sunucu tarafından bağlantısı kesilmiş olanı döndüren. "world" klasörünüzü kopyalayın ve daha önce oluşturduğunuz yeni klasöre yapıştırın.

5. sunucuyu çalıştırın, tamamen yüklenmesine izin verin (eğer kullandığınız bilgisayarda barındırıyorsanız, bağlanmak için sunucu IP'sinde 'localhost' kullanın. Sadece çalıştığından emin olmak için.)

6. sunucuyu durdurun (işleminiz varsa minecraft'a /stop yazarak yapabilirsiniz. veya sunucu için cmd [komut istemi] ile durdurabilirsiniz)

7. server.properties klasörünü düzenleyin, diğer oyuncuların harici olarak bağlanabilmesi için istediğiniz şekilde ayarlandığından emin olun.

8. Yapılandırmaları istediğiniz gibi değiştirmek istiyorsanız, daha önce oluşturduğunuz sunucu klasöründeki config klasörünü açın, değiştirmek istediklerinizi not defterinde açın. (notepad++ öneririm)

9. Yapılandırmayı not defterinden kaydedip kapatın, elinize sağlık.

10. saatlerce Attack of the B-takımı oynayın. umarım bu herkese yardımcı olur!

yeni bir dünya yaratmak istiyorsanız sadece sunucuyu çalıştırın. dünya klasörünü yeni klasöre kopyalamayın. ""

Araştırmalarım sonucu rastladığım bir çözüm yolu;

"" 1.0.5 sunucusunu ve istemcisini indirip kurduysanız ve bu sorunla karşılaştıysanız, yeni bir klasör oluşturmanız, sunucu dosyalarını içine koymanız yeterlidir. sonra taşıyın, kopyalayın veya yeni bir dünya dosyası oluşturun. İşte aşağıdaki adımlar, umarım çok kafa karıştırıcı olmaz.

1. yeni bir klasör oluşturun (masaüstünde sağ tıklayın. Yeninin üzerine kaydırın. ardından klasöre tıklayın. buna server1.0.5 gibi bir ad vermenizi tavsiye ederim)

2. Sunucu dosyaları için indirdiğiniz Zip arşivini açın. (indirmeler için varsayılan konum, C :)'nizdeki indirilenler klasörüdür.)

3. Arşivdeki dosyaları kopyalayın ve daha önce oluşturduğunuz yeni klasöre yerleştirin

4. Bu dosyalar kopyalandıktan sonra eski 1.0.5 sunucunuzu açın. sunucu tarafından bağlantısı kesilmiş olanı döndüren. "world" klasörünüzü kopyalayın ve daha önce oluşturduğunuz yeni klasöre yapıştırın.

5. sunucuyu çalıştırın, tamamen yüklenmesine izin verin (eğer kullandığınız bilgisayarda barındırıyorsanız, bağlanmak için sunucu IP'sinde 'localhost' kullanın. Sadece çalıştığından emin olmak için.)

6. sunucuyu durdurun (işleminiz varsa minecraft'a /stop yazarak yapabilirsiniz. veya sunucu için cmd [komut istemi] ile durdurabilirsiniz)

7. server.properties klasörünü düzenleyin, diğer oyuncuların harici olarak bağlanabilmesi için istediğiniz şekilde ayarlandığından emin olun.

8. Yapılandırmaları istediğiniz gibi değiştirmek istiyorsanız, daha önce oluşturduğunuz sunucu klasöründeki config klasörünü açın, değiştirmek istediklerinizi not defterinde açın. (notepad++ öneririm)

9. Yapılandırmayı not defterinden kaydedip kapatın, elinize sağlık.

10. saatlerce Attack of the B-takımı oynayın. umarım bu herkese yardımcı olur!

yeni bir dünya yaratmak istiyorsanız sadece sunucuyu çalıştırın. dünya klasörünü yeni klasöre kopyalamayın. ""
Öncelikle araştırma yaptığınız için çok teşekkürler fakat bu çözüm yolunu ben de okumuştum. Ama ekran görüntüsünde attığım gibi oyun versiyonum 1.0.12c (1.0.12b'de olur) ve bu versiyonda sorun yaşıyorum. Aynı zamanda v1.0.5 server zip dosyasını da indirip denemiştim. Bu v1.0.5 zip dosyasını yeni klasöre çıkarttım, server propertiesten ayarlarımı yaptıktan sonra ''launch'' diyerek konsolu başlattım ama 3 4 saniye geçtikten sonra dosyaları yüklemeden cmd (konsol) kendi kendine duruyor. Aynı eula true yapmamızı isterken olduğu gibi cmd kendini kapatıyor. Ama burada eula hiç gelmediği için cmd hiç çalışmıyor ve kapanıyor. Bu yüzden v1.0.5'i de silmiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl