Sol Reklam

Atomic Heart İnceleme!

T

ThanatosUltio

Ziyaretçi
Herkese merhaba MC-TR üyeleri, bugün sizlere " Atomic Heart - İnceleme!" adlı konumu sunarak sizlerin Atomic Heart hakkında bilgilenmenizi sağlayacağım. Eğer konumu beğendiyseniz, like atıp yorum yazmayı unutmayın.

Oyun Ne Zaman Çıkacak?

Peki bu oyun ne zaman çıkacak? diye sormanız muhtemeldir. Oyunun 2019 yılı içerisinde çıkacağı duyuruldu.


atomic-heart-e.jpg


Atomic - Heart'ın Hikayesi Nedir?

Atomic Heart birnevi geleceği anlatıyor diyebiliriz çünkü robotlar, yarı robotlar, hologramlar ve bunun gibi daha bir sürü üstün zekaya sahip mekanizmalar bulunmakta oyunda. Burdan anlayabileceğimiz şekilde oyun, şuan bulunduğumuz zaman diliminden yaklaşık 30 yıl ilerde diyebiliriz. Robotlar ve yarı robotlar kontrol edilemiyor, yoksa dünyanın sonu mu geliyor? Bunu oynayıp göreceğiz.

maxresdefault.jpg



Oyun Hakkında Bilgiler :

Oyun 1. Şahıs, yani ben olarak oynanmaktadır. Oyun'un geçtiği yer, Sovyetler Birliği içerisindedir. Oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox one platformunda sevenleri ve bekleyenleri ile buluşacak. Oyunda kontrolden çıkan robotlar ve yarı robotlar ile savaş vereceğiz. Bazı zamanlar yer yüzünde bazı zamanlar yeraltında mühimmatlarımız ile robot ve yarı robotlar'a karşı mücadele edeceğiz. Oyun'un sahip şirketi Mundfish adlı şirketdir. Efendime söylüyeyim, grafik açısından hikaye açısından ve her yönünden kaliteli bir oyun. Hangi yönüyle övsem bilemedim. Oynanışı ve Hikayesi neyi anımsatıyor sizce? efendim, Bioshock ve Fallout mu dediniz? evet haklısınız Atomic Heart yapımcıları olan Mundfish bana kalırsa Bioshock ve Fallout'dan esinlenmiş oyunu yaparken. Oyun daha çok yakın dövüş oyunu diyebiliriz. Oyunda bir çok silah bulunuyor, örneğin enerji topu atan silahlar.


ss_dc36e8064a0e4a8de50c48955074e2a013809d94.1920x1080.jpg



Atomic Hearts Çevrimiçi Bir Oyun mu? yoksa Çevrimdışı bir Oyun mu?

Bunu bilemiyoruz çünkü oyun yapımcılarından bunun ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Ama bana kalırsa Oyun hem Multi - Play (Çoklu Oyunculu) hem de Single Play(Tekli Oyunculu) olarak oynanabilecek.

ss_d4015a970b542b9cb3a30d2dd0366b4d3111025e.1920x1080.jpg



Atomic Heart Ücretli mi? yoksa Ücretsiz mi? olacak

Tıpki oyun çevrimiçi mi? yoksa çevrimdışı mı? sorusuna cevap veremediğimiz gibi bu soruya da cevap veremiyoruz çünkü resmi bir açıklama gelmedi oyun yapımcılarından. Bence oyun ücretli olur yoksa Atomic Heart on Steam burda bulunması mantıksız, kendi sitelerini açıp ücretsiz bir şekilde ordan sunabilirlerdi ama belli olmaz Steam'de bunun gibi bir sürü ücretsiz oyun mevcut olmakta.


Jun_3_10_10_07.jpg



Atomic Heart Ne Tür Bir Oyun?

Atomic Heart, türü RPG olan Aksiyon ve bir hikaye oyunudur.
Çok beklenen oyunlar sırasında yerini almış bulunmakta.
Atomic Heart hakkında fazla bilgiye sahip değiliz çünkü oyunu geliştiren firma çok gizemli, herhangi bir açıklama yapılmıyor sadece 2019'un bir ayında çıkacağını biliyoruz.
Bu da oyunun kitlesini arttırabilir çünkü gizem biz oyuncuların sevdiği şeylerden biri.



Evet MC-TR üyeleri bu konum burada sonlanmakta, eğer gerçekten size Atomic Heart hakkında bilgi verebildiysem ne mutlu bana eğer siz de bir nebze bir şeyler öğrendiyseniz konumdan aşağıdan beğenip yorum yazmayı unutmayın iyi günler!
 
Son düzenleyen: Moderatör:

HektarPlugin

Fırında Isıttığım İlk Taş

Discord:

er000rek#0001

Katılım
20 Mayıs 2018
Mesajlar
93
Elmaslar
66
Puanlar
3.860
Yaş
26
Yer
İstanbul/Kadıköy
Minecraft
er000rek
Güzel Oyuna Benziyor
 
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı