Çözüldü AtomCraft Dolandırıcılığı - Hırsızlığı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JaredNETWORK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.538
  • Etiketler Etiketler
    atomcraft
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J

JaredNETWORK

Ziyaretçi
Selamlar MC-TR Ailesi,

Bundan bir kaç ay önce lero star (jeystcraft) sunucusunda Why, Lero ve SergenTR olmak üzere 3 kişi jeystcraft da ortak olarak faction açma kararı aldık.
Paketin herşeyi bana aitdi, lero sadece maplarde yardımcı oldu. Aylar geçmesi üzerinden lero sunucuyu açmamaya karar verdi ve bizde why ile ayrıldık.
Why'ın pakette en ufak bir emeği yok, vds'ye girip paketleri çalmış bizden habersiz.

Daha sonra why ile atomcraft'da ortak olma kararı aldık, detayları konuştuğumda ben vazgeçtiğimi why'ın da vazgeçmesini istediğimi söyledim.
Ben atomcraftla açacağım demekten başka birşey demedi, bende paket onda yoktur diye birşey demedim ne yaparsa yapsın diye düşünerek.

Daha sonrasında birkaç ay sonra atomcraft da faction açıldığını gördüm ve bakmaya girdim. Sunucuya katıldığımda benim paketim olduğunu gördüm.
Why ile iletişime geçtiğimde bana her ay belli bir ücret ödeyeceğini ve paketi kullanma izni almak istediğini söyledi. (bakmasam haberim bile yoktu.)

Bende tamam dediğimde bir hafta sonra mesaja baktığımda mesajın olmadığını gördüm. Yani olay şu ki hiçbir emeği olmayan lisanslı paketin lisansını kırarak kendi sunucularında kullanmışlar.

Konuyu açma amacım herkesin atomcraft'ın dolandırıcı bir sunucu olduğunu bilmesini istememdir.
Detaylı kanıtları konuya ekliyorum, paketin satışını şuan ekibimde yapmaktayım inanmayanlar daha detaylı gelip inceleyebilir.

spawnatom.png

hammaddeatom.png

kasaatom.png

borsaatom.png

borsaatom2.png

marketatom.png

coinmarketatom.png

spawn.png

kasa.png

hammadde.png

borsa.png

b.png

m.png

c.png

AtomCraft'ın dolandırıcı olduğunu destekleyen diğer konular:

Son düzenleme:
Haklısın Valla Dolandırıcı Çıkmışlar

Dolandırıcı falan ayıp kardeşim dur bakiim savunmasını yapsınlar ?

Javacı buQra ve Efe Polat ile Hırsızlık günlükleri vol. (?)

şey demi

Merhaba,

öncelikle tüm kanıtlar sahtedir.

İyi günler.

Değişik bir konu :)

Selamlar MC-TR Ailesi,

Bundan bir kaç ay önce lero star (jeystcraft) sunucusunda Why, Lero ve SergenTR olmak üzere 3 kişi jeystcraft da ortak olarak faction açma kararı aldık.
Paketin herşeyi bana aitdi, lero sadece maplarde yardımcı oldu. Aylar geçmesi üzerinden lero sunucuyu açmamaya karar verdi ve bizde why ile ayrıldık.
Why'ın pakette en ufak bir emeği yok, vds'ye girip paketleri çalmış bizden habersiz.

Daha sonra why ile atomcraft'da ortak olma kararı aldık, detayları konuştuğumda ben vazgeçtiğimi why'ın da vazgeçmesini istediğimi söyledim.
Ben atomcraftla açacağım demekten başka birşey demedi, bende paket onda yoktur diye birşey demedim ne yaparsa yapsın diye düşünerek.

Daha sonrasında birkaç ay sonra atomcraft da faction açıldığını gördüm ve bakmaya girdim. Sunucuya katıldığımda benim paketim olduğunu gördüm.
Why ile iletişime geçtiğimde bana her ay belli bir ücret ödeyeceğini ve paketi kullanma izni almak istediğini söyledi. (bakmasam haberim bile yoktu.)

Bende tamam dediğimde bir hafta sonra mesaja baktığımda mesajın olmadığını gördüm. Yani olay şu ki hiçbir emeği olmayan lisanslı paketin lisansını kırarak kendi sunucularında kullanmışlar.

Konuyu açma amacım herkesin atomcraft'ın dolandırıcı bir sunucu olduğunu bilmesini istememdir.
Detaylı kanıtları konuya ekliyorum, paketin satışını şuan ekibimde yapmaktayım inanmayanlar daha detaylı gelip inceleyebilir.

AtomCraft'ın dolandırıcı olduğunu destekleyen diğer konular:
bence git paketi ücretsiz paylaş hem reklam olarak kazanç sağlarsın ek olarakda rezil olurlar sunucuyu kapatmak zorunda kalırlar.

Şimdi bazı sunucular daha kaliteli eşsiz paketler üretmek yerine plugin paketi lisansı kırıyor hayret ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl