Tasarım Atom Craft Konu Tasarımı (İlk Konu Tasarımım) - Rahmi Can Yılmaz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kashidev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.446
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kashidev

Cehennem Yükleniyor - %89
Onaylı Satıcı
Elmaslar
727
Minecraft
kashi2dev

Discord:

kashiandwazaki

Arkadaşlar hepinize tekrardan merhaba ben Rahmi Can.
Bugün size Atom Craft için yaptığım ilk konu tasarımını tanıtıyorum.
Eksiklerimi veya beğenmediğiniz noktaları belirtirseniz çok sevinirim, yorumlarınızı bekliyorum. :)

1.png

2.png

3.png
4.png
5.png

Çok tatlı bir konu olmuş fakat kırmızı çok abartılmış gibime geldi, ellerinize sağlık. <3
Teşekkür ederim yaptıktan sonra bende aynı şeyi düşündüm aşırı parlak ve sürekli aynı tonlar üzerinde çalışmışım.

Hiç ilk konu tasarımı çalışması gibi gözükmese de ben çok beğendim. Elinize sağlık ;) <3

Sade ve hoş bir konu tasarımı olmuş, gerçekten başarılı.

Güzel bir konu olmuş ellerinize sağlık. size birde önerim olacak;

Bu kısım biraz daha sol alt kısıma yazıla bilir veya rengi değiştirilebilir. :) tekrardan elinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim. <3

1605375555077.png

Amatörce ama ilk çalışmana göre güzel. Forumda bulunan bazı kişiler gibi tasarım denmeyecek şeyleri satmıyorsun. Başarılarının devamını dilerim.

Amatörce ama ilk çalışmana göre güzel. Forumda bulunan bazı kişiler gibi tasarım denmeyecek şeyleri satmıyorsun. Başarılarının devamını dilerim.
Teşekkür ederim özelden yazan birkaç kişi oldu tasarım yaptırmak için fakat dediğin gibi henüz amatör olduğumu düşünüyorum ve kabul etmiyorum, bir müşteriye ürün satıp eğer yapamazsam gözüne hitap etmezse çok üzülürüm.
Dediğine sonuna kadar katılıyorum bu ortamda plugin paketin'den tasarımına her konuda bilgisi olmayan insanlar satış yapıyor.

Bence Çok Kırmızı Ya Sevmedim Bide Atom Yetkilileri Kendi Sunucunuzu Övemeyince Engelleyip Kudurmayın

Bence Çok Kırmızı Ya Sevmedim Bide Atom Yetkilileri Kendi Sunucunuzu Övemeyince Engelleyip Kudurmayın
Oldukça eski bir tasarım. Yorumun için teşekkürler, hakkım olan parayı vermeyen hırsızlara ne desen boş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl