AtmacaHosting | Bil Bakalım | Spigot 1.7.X - 1.8.X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AtmacaHosting

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
L3lDgG.png

Merhaba bugün Türkiyede ilk ve tek olan Bil Bakalım eklenti paketini paylaşacağım Map yanındadır (kendiniz üzerinde değişiklik yapabilirsiniz.) Kelimeler türkçedir.
1d6EDp.png

PM1D6N.png

kv96vD.png

7vaDXW.png

r9518N.png

gor6VR.png

Dikkat bu map ve plugin paketi 2014 senesinde yapılmıştır.!! Ve Spigotta test edilerek denenmiştir sorunsuzdur. Map kötü olabilir örnek olsun diye yaptık. Sizde internetten araştırarak daha çok arena ekleyebilirsinizdir. +1 Like bekleriz.

İndirme Linkleri:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Tarama:

Plugin Paketi ve Mapı Yapanlar :
@MinecraftCelil @EmreG

Etiketler:
@MinecraftCelil @EmreG @ImHai @Cremranyec78 @TheGaMeLiFe_HD @Kalerda @Smurfy7 @Pyme
@axima2626 @BeyazZency @MyEnesK @TechnicalSkin
@Bertanwasd @EmirYL @Ercan Erdem @Oritorius

Bunu bulduğum iyi oldu arşiv tutmak iyidir.

Aga Map Biraz Daha Gelişebilir Ama Böyle Diyorsanız Buda Güzel

Anılarım canlandı bi an yanlış wg atmıştım test eden adam duvarı kırıyordu sonradan düzeltmiştik ne güzeldi be.[DOUBLEPOST=1466671915,1466671881][/DOUBLEPOST]
Aga Map Biraz Daha Gelişebilir Ama Böyle Diyorsanız Buda Güzel
Map yapmayacaktık. Test amaçlı örnek olsun diye yaptık. WG vs. arena örneği için.

he
Anılarım canlandı bi an yanlış wg atmıştım test eden adam duvarı kırıyordu sonradan düzeltmiştik ne güzeldi be.[DOUBLEPOST=1466671915,1466671881][/DOUBLEPOST]
Map yapmayacaktık. Test amaçlı örnek olsun diye yaptık. WG vs. arena örneği için.
he ok bende dedim niye böyle yaptılar :WQWQ

kardeşim hazır bungeecord paketi yapicakmisin yakında

Eleştirirken 2014 Senesinde yapıldığını bilerek eleştiriniz.[DOUBLEPOST=1466672050,1466672003][/DOUBLEPOST]
kardeşim hazır bungeecord paketi yapicakmisin yakında
Düşünürüz. Yeni paket yolda.

L3lDgG.png

Merhaba bugün Türkiyede ilk ve tek olan Bil Bakalım eklenti paketini paylaşacağım Map yanındadır (kendiniz üzerinde değişiklik yapabilirsiniz.) Kelimeler türkçedir.
1d6EDp.png

PM1D6N.png

kv96vD.png

7vaDXW.png

r9518N.png

gor6VR.png

Dikkat bu map ve plugin paketi 2014 senesinde yapılmıştır.!! Ve Spigotta test edilerek denenmiştir sorunsuzdur. Map kötü olabilir örnek olsun diye yaptık. Sizde internetten araştırarak daha çok arena ekleyebilirsinizdir. +1 Like bekleriz.

İndirme Linkleri:

Virüs Tarama:

Plugin Paketi ve Mapı Yapanlar :
@MinecraftCelil @EmreG

Etiketler:
@MinecraftCelil @EmreG @ImHai @Cremranyec78 @TheGaMeLiFe_HD @Kalerda @Smurfy7 @Pyme
@axima2626 @BeyazZency @MyEnesK @TechnicalSkin
@Bertanwasd @EmirYL @Ercan Erdem @Oritorius
Kardeşim Ellerine Sağlık Birtane Bile Gereksiz Plugin Yok Map O kadarda kötü deil yani bi 1 sene fln idare ettirirsiniz.

Eleştirirken 2014 Senesinde yapıldığını bilerek eleştiriniz.[DOUBLEPOST=1466672050,1466672003][/DOUBLEPOST]
Düşünürüz. Yeni paket yolda.
ne paketi kardeşim[DOUBLEPOST=1466672168][/DOUBLEPOST]ben şimdi bungeecord sunucumu açicam

:8 Arşive Ekle Konuyu Beğen Konudan Çık.... , bEN BÖLE yapiyorum yani :D

bungeecord serverimiaçiyimmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl