Skript Paylaşımı ATM Soygunu Skripti | Değişiklik Isteyen Sunucular Için Birebir !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yararlı ve güzel bir skript. Başarılar :).

soydum para gelmiyor "Satır 84" de bi hata var bakarsanız sevinirim[DOUBLEPOST=1501869072,1501683315][/DOUBLEPOST]@SydeFQ Skript reload diyorum Balance's diye i hata çıkıyor

Benim sunucudaki oyuncular bu skripti kullanamıyor? Hiç bir eklemem gereken yetki varmı acaba?

Ben hallettim sorun yok. Sadece birtane yer var oradaki tabı silmişim okadar.
Minecraft: Gta sunucumda kullanıcağım o yüzden. [DOUBLEPOST=1503079033,1503075892][/DOUBLEPOST]Bir sorum olucak adam soygun yaparken eğer ölürse soygun yapmayı bitirebilirmisin?[DOUBLEPOST=1503141012][/DOUBLEPOST]Çok acil lazımda soruma cevap verebilirmisin?

Son düzenleme:
çok güzel kulanıcağım

Efsane bir skript olmuş.
İzninle ben biraz daha geliştirip farklı şeyler yapmak istiyorum.

Neyse hallettim. Güzel "Skript" bravo.

Güzel çalmışsın başarılarının devamını dilerim ;) Bide kendine skripter diyorsun yazık... Lamer .-.
Ayrıca Spigot linkini paylaşmıyorum istersen proof olarak veririm sıkıntı olmaz :)

Güzel çalmışsın başarılarının devamını dilerim ;) Bide kendine skripter diyorsun yazık... Lamer .-.
Ayrıca Spigot linkini paylaşmıyorum istersen proof olarak veririm sıkıntı olmaz :)
Şahsen Skript'i kendim yazdım. Spigot linkini buradan paylaşabilirsin :) Ayrıca kendime Skripter dediğim nerede görülmüş

çok güzel 1 skript fakat polisler fln soygunu durdurabilse çok güzel olur
mesela banka soyulunca polislere msg gitçek
banka soyuluyor &b&lTıkla &rve git
diye mesaj gelicek ve tıkalyınca soyulan bankaya gidicekler
ordada soyan kişiyi öldürürlerse soygun iptal olcak ve hırsızlık yeteneği düşücek.[DOUBLEPOST=1503916450,1503916387][/DOUBLEPOST]çok güzel 1 skript fakat polisler fln soygunu durdurabilse çok güzel olur
mesela banka soyulunca polislere msg gitçek
banka soyuluyor &b&lTıkla &rve git
diye mesaj gelicek ve tıkalyınca soyulan bankaya gidicekler
ordada soyan kişiyi öldürürlerse soygun iptal olcak ve hırsızlık yeteneği düşücek.

Gayet güzel olmuş. Başarılar. İyi forumlar

Peki Ya Atm'leri Nasıl Koruyucaz :D

Skript'i talep edenler vardı, istek üzerine indirme linki güncellendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl