AtlasPVP Client geliştiriliyor!

| BeyazPolis |

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
Elmaslar
533
Minecraft
BeyazPolis

Discord:

BeyazPolis#1044

| Giriş |

Selam forum Halkı!
Ben BeyazPolis, sunucum için pvp client'i geliştiriyorum
fikirlerinizi almak istedim
fikirlerinizi belirtin lütfen

Discord;
BeyazPolis#1044
Client kodlandıkca konuyu güncellicem.

| V1 Ozellikler |
Optifine;
1585267987817.png

Discord Entegrasyon;

1585268774959.png
1585268803554.png
1585268923562.png

Minecraft Sunucum;

Client sunucumu otomatik ekler, sunucuyu listeden silemez yerini değiştiremez ismini değiştiremezsiniz
Dekorasyon amaclı kücük mavi bir ateş koydum
fikirlerinizi ve geliştirilebilecek şeyler listemde oyun giriş ekranı gibi şeyler var lütfen fikirlerinizi belirtin

İletişim; BeyazPolis#1044

1585268986684.png

Fikirlerinizi yorumdan veya discorddan belirtebilirsiniz

Son düzenleme:
Clientin çıkınca kullanabilirim güzele benziyor.​

Eric'in tutoriallerini adım adım yapıyorsun sanırım :D

Eric'in tutoriallerini adım adım yapıyorsun sanırım :D
yeniyim client işinde ancak java ve bukkit biliyorum ondan ve baya kişiden oğrenmeye calısıyorum
siz biliyorsanız sizede sorabilirmiyim?

yeniyim client işinde ancak java ve bukkit biliyorum ondan ve baya kişiden oğrenmeye calısıyorum
siz biliyorsanız sizede sorabilirmiyim?

Tabii sorabilirsin. Elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Görünüşe bakılırsa şu an yapım aşamasında ve pek çok şey belli olmasa da güzel bir Client'e benziyor. Çıktığı zaman mutlaka kullanacağım <3

Görünüşe bakılırsa şu an yapım aşamasında ve pek çok şey belli olmasa da güzel bir Client'e benziyor. Çıktığı zaman mutlaka kullanacağım <3
Umarım beğenirsiniz vortexpvp'de client ile cıkıcak ve clientsiz sunucuya giriş yapılmayacak, vortex pvp cok epic bir sunucu olucak gibi duryor sınıflar ozel büyüler level sistemi gibi şeyler

Umarım beğenirsiniz vortexpvp'de client ile cıkıcak ve clientsiz sunucuya giriş yapılmayacak, vortex pvp cok epic bir sunucu olucak gibi duryor sınıflar ozel büyüler level sistemi gibi şeyler

Bu özellikleri duyduktan sonra yapmış olduğunuz projeyi daha da sevmeye başladım ki bitiş gününü sabırsızlıkla bekliyor olacağım ;) :8

Bu özellikleri duyduktan sonra yapmış olduğunuz projeyi daha da sevmeye başladım ki bitiş gününü sabırsızlıkla bekliyor olacağım ;) :8
Güzel olması için herşeyi yapıcam aklımda 3d zırh ve büyü eklemekte var

Sen ve kodların bir harika, başarılarının devamını diliyorum. <3

sanırım direk kalıp olan launceri değiştiriyorsunuz ?

sanırım direk kalıp olan launceri değiştiriyorsunuz ?
launcher ile client farklı şeyler, launcher minecraft iconuna bastığında karşına çıkan start butonu ve ordaki yazılar v,s, client start tuşuna bastıktan sonra açılan oyun, java biliyorsan clienti değiştirebilir yeni şeylerde ekleyebilirsin onuda yapabiliyorum

Dahada geliştirirsen kullanabilirim. Bu vortex ismini biryerde duymuştum hmmm. VortexOs la alakanız var mı?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl