Tanıtım Atlas Modu | 1.8 | byDonluPatron

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Atabeyi

Ziyaretçi
65VWb9.png

Evet isminden de anlaşılacağı gibi atlas modu oyuna çok gerçekçi bir atlas getiriyor.Oyundaki Haritadan çok daha fazlasını yapabilen bu atlas ile haritayı büyültüp küçültebiliyoruz ayrıca belirli bölgeleri işaretleyebiliyoruz.Ben daha fazla uzatmadan internetten bulmuş olduğum resimleri sizlere paylaşacağım.

map-625x352.png

Resmin Sol üst köşesinde nasıl yapılacağı var.Gayet basit bir pusula ve bir kitap sonra atlasımız hazır.

zoomed-625x352.png

Resimden de anlaşılacağı gibi atlasımızı büyültüp küçültebiliyoruz.

marker1-625x352.png

marker2-625x352.png

marker3-625x352.png

Bahsetmiş olduğum işaretleme yöntemide resimlerden anlaşılacağı üzre çok basit.Sağ taraftaki menu eşyaları oyuna ayrı bir rpg havası veriyor.

İndirme Linki
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bir tanıtımımızın daha sonuna geldik.Eğer tanıtımı beğendiyseniz ve başka mod tanıtımlarının gelmesini istiyorsanız beğenip yorum atmayı unutmayınız.

Teşekkürler.Sadece 1.8 için mi ?

Çok güzel tanıtım olmuş mod da çok güzel ellerine sağlık.

65VWb9.png

Evet isminden de anlaşılacağı gibi atlas modu oyuna çok gerçekçi bir atlas getiriyor.Oyundaki Haritadan çok daha fazlasını yapabilen bu atlas ile haritayı büyültüp küçültebiliyoruz ayrıca belirli bölgeleri işaretleyebiliyoruz.Ben daha fazla uzatmadan internetten bulmuş olduğum resimleri sizlere paylaşacağım.

map-625x352.png

Resmin Sol üst köşesinde nasıl yapılacağı var.Gayet basit bir pusula ve bir kitap sonra atlasımız hazır.

zoomed-625x352.png

Resimden de anlaşılacağı gibi atlasımızı büyültüp küçültebiliyoruz.

marker1-625x352.png

marker2-625x352.png

marker3-625x352.png

Bahsetmiş olduğum işaretleme yöntemide resimlerden anlaşılacağı üzre çok basit.Sağ taraftaki menu eşyaları oyuna ayrı bir rpg havası veriyor.

İndirme Linki
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bir tanıtımımızın daha sonuna geldik.Eğer tanıtımı beğendiyseniz ve başka mod tanıtımlarının gelmesini istiyorsanız beğenip yorum atmayı unutmayınız.

Güzel bir modmuş.. Teşekkürler.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl