Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar Ben AtinaSaga Kurucusu Semih Furkan , AtinaSaga alımlarını paylaşacağım şimdiden katılanlara teşekkür ederim . Arkadaşlar Bu Kriterler Bende Var Diyorsanız Skypem : mta_bulut IP Adresi ; Play.AtinaSaga.Net Ekipte Bulunan Kişiler ; SemihFRKN # Kurucu / Server Sahibi ******* # Java Developer Samurai # BaşAdmin / Destek ByForce # Admin / Destek Alım Yapılacak Birimler ;
* Admin İsim ; Yaş ; Skype ; TeamSpeak3 girebilir misin ? ; Kaç Yıl Admin Oldun ? ; Ne Kadar Komut Biliyorsun ? ; Bu Görevi Neden Yapmak İstiyorsun ? ; Sizin Eklemek İstedikleriniz ;
* Skripter İsim ; Yaş ; [ Zorunlu Değildir ] Skype ; TeamSpeak3 girebilir misin ? ; Skript Bilginiz ? ; Sizin Eklemek İstedikleriniz ; Bu Görevi Neden Yapmak İstiyorsun ? ;
* Php-HTML Developer İsim ; Yaş ; Skype ; TeamSpeak3 girebilir misin ? ; PhP-HTML Bilginiz ; Sizin Eklemek İstedikleriniz ; Bu Görevi Neden Yapmak İstiyorsun ? ;
* JAVA DevelOper İsim ; Yaş ; Skype ; TeamSpeak3 girebilir misin ? ; Java Bilginiz ; Sizin Eklemek İstedikleriniz ; Bu Görevi Neden Yapmak İstiyorsun ? ;
* Pro Builder İsim ; Yaş ; Skype ; TeamSpeak3 girebilir misin ? ; Builderlik bilginiz ; Sizin Eklemek İstedikleriniz ; Bu Görevi Neden Yapmak İstiyorsun ? ;
* YOUTUBER İsim ; Yaş ; Skype ; TeamSpeak3 girebilir misin ? ; Youtuber Abone Sayınız ; Sizin Eklemek İstedikleriniz ; Bu Görevi Neden Yapmak İstiyorsun ? ;
Arkadaşlar Bu Kriterler Bende Var Diyorsanız Skypem : mta_bulut Ekleyin oradanda bir görüşelim yada siz skypenizi aşşağıya yazın ben size ulaşıyim .
İsim ; Mehmet Batın Muştu (SkripTR - SkripTEAM Kurucusu)
Yaş ; 15
Skype ; Celil.Vtec
TeamSpeak3 girebilir misin ? ; Maalesef
Skript Bilginiz ? ; 90/100
Sizin Eklemek İstedikleriniz ; Hafta İçi 2 Saat (16:00 / 18:00) / Hafta Sonları 2/4 Saat Açık Olabilirim. Lise 1'e Gidiyorum Bundan Dolayı Derslerime Ağırlık Vermeye Çalışıyorum. Sömestr Tatilinde Bu Süre Artabilir.
Bu Görevi Neden Yapmak İstiyorsun ? ; Skript bilgimin yüksek olduğunu düşünüyorum. Ve kendimi bir yerlere getirmek için çabalıyorum. Skript
bilgimi insanların ve sunucu sahiplerinin yararına kullanmak istiyorum. Ve TÜRK sunucularını daha üst seviyeye getirecek şeyler yapmak
istiyorum.
Adınız:Berat Berk Kurt
Oyundaki Nickim:Mizex
Yaşınız:13
Profesyonellik: %97 [Serverlere Göre Deişir]
Hangi Serverlerde Çalıştınız: Calıştığım Çoğu Server Faction 30 Günlük Tü Kapandı İsimleri Lazımsa Aklımda Kalanlar
AtarKolik [Suan Baska Bir Server]
DarkSword
AtariCraft
LegendFaction
ZulaCraft
Olmak İstediğim Yetki:Moderator Yada Builder
Pluginlerden Malesef Pek Anlamam Sadece Edit Yaparım Servere Göre !
Build Yeteneği SSİM YOK AMA KANITLAYABİLİRİM.
İnşallah Diğer Kardeslerim Arasından Bi Şansla Kazanırım
Saygılarımla,
Berat Berk Kurt