Çözüldü Aternos'daki sunucuyu VDS'e Ekleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BozulmusKsırr

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Minecraft
LordOfBaki

Discord:

lordofbak.i

Aternos'da bir sunucum var o sunucu'yu VDS yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Merhaba,

Öncelikle biraz para harcayıp bir VDS almalısınız. Aternos'taki sunucunuzu kopyalamak şu yöntemle mümkündür; eklentileri .jar haliyle yeni sunucunuza yükleyip kurun, eklentilerin oluşturulan dosyalarını Aternos'taki dosyalarla değiştirin.

Maalesef öyle bir işlem yapılamıyor. Size tercihim biraz para harcayıp bir makine(VDS) almak.
Biliyorum. Zaten Aternos sunucumu nasıl VDS'e Geçirecegimi bilmiyorum bir VDS'im var ama ordaki dosyaları oraya kısaca geçirmek istiyorum.

Merhaba,

Öncelikle biraz para harcayıp bir VDS almalısınız. Aternos'taki sunucunuzu kopyalamak şu yöntemle mümkündür; eklentileri .jar haliyle yeni sunucunuza yükleyip kurun, eklentilerin oluşturulan dosyalarını Aternos'taki dosyalarla değiştirin.
Birazdaha detaylandırabilir misiniz afedersem?

Mesela EssentialsX eklentisi kullanıyorsunuz diyelim; sanal makinenize EssentialsX.jar dosyasını kurdunuz ve sunucuyu çalıştırdınız, sunucu çalıştıktan sonra EssentialsX eklentisinin dosyası oluşuyor. Aternos'taki EssentialsX dosyalarının içeriğini kopyalayıp sanal makinedeki dosyaların yerine yapıştırın.

Baya zahmetli iş eğer destek gerekirse discord: w1fc yardımcı olabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl