sneıjder_9
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- MucanSawo
Discord:
._.samuca._.7
._.samuca._.7

madraa21
Aternosa paket yüklenimi yok diye biliyorum onun yerine google arama yerine Minecraft Server Download yaz oradan indirebilirsin kurumları youtubede vardır basit zaten.elimde survival paketi var aternosa nasıl yüklicem
umut54
._.samuca._.7
hoaam lütfen az iletişime geçelimmiAternosa maalesef dışarıdan dünya dosyaları dışında bir dosya yüklemeniz mümkün değil tek tek tüm eklentileri kurup configleri ayarlayabilirsiniz ama bu da çok uzun sürecektir.
._.samuca._.7
iletişme geçebilirmiyizAternosa paket yüklenimi yok diye biliyorum onun yerine google arama yerine Minecraft Server Download yaz oradan indirebilirsin kurumları youtubede vardır basit zaten.
._.samuca._.7
selamlar nerden iletişime geçebilirizyükleyemessin diye biliyorum onun yerine localden acsana
herkes ordan sv açıyo zatenaternos cok güzel tavsiye ederim.
._.samuca._.7
ark isreği gönderdim kabul edinAternosa paket yüklenimi yok diye biliyorum onun yerine google arama yerine Minecraft Server Download yaz oradan indirebilirsin kurumları youtubede vardır basit zaten.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!