Çözüldü Aternos Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KullaniciAdiDegisti26

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
39
Minecraft
iKaanFG

Discord:

Kaan#9083

Aternosda serverim var dün acılıyodu gayet güzel
şimdi başlatıyom serveri minecrafta girince offline bunun problemi nedir ?

Aternosda serverim var dün acılıyodu gayet güzel
şimdi başlatıyom serveri minecrafta girince offline bunun problemi nedir ?
Aternosta arasıra bazı sıkıntılar oluyor eğer ücretsiz bir minecraft sunucusu arıyorsan ve aynı aternos gibi ama daha gelişmiş özelikler arıyorsan lütfen
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adresini ziyaret et hiç bug veya başka bir şey olmuyor server sen çıkmadığın sürece kapanmıyor aynı aternos gibi. ve FTP yolu ile istediğin eklenti paketini yükleyip dilediğin gibi oynaya bilirsin.

Son düzenleme:
Aternosta arasıra bazı sıkıntılar oluyor eğer ücretsiz bir minecraft sunucusu arıyorsan ve aynı aternos gibi ama daha gelişmiş özelikler arıyorsan lütfen
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adresini ziyaret et hiç bug veya başka bir şey olmuyor server sen çıkmadığın sürece kapanmıyor aynı aternos gibi. ve FPT yolu ile istediğin eklenti paketini yükleyip dilediğin gibi oynaya bilirsin.
groupmanager düzgün calısırmı ?

adresini ziyaret et hiç bug veya başka bir şey olmuyor server sen çıkmadığın sürece kapanmıyor aynı aternos gibi. ve FTP yolu ile istediğin eklenti paketini yükleyip dilediğin gibi oynaya bilirsin.
sınırsız plugin demi ?

denedim server aternosda daha laglı :D pluginle nasıl olcak hic düşünemiyom :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

aternos daha az laglı bu pluginsiz laglı

Lagsız bir oyun için Aternos bana göre. Diğeri fazla lag yapar çünkü ramı düşük.

Kusura bakma cevap veremedim evde değildim evet sınırsız yükleye bilirsin.
ramı aternosla aynı olsa kullanırdımda malesef lag yapar aternos devam :D aternosada umarım ftp destek gelir

aternosla sunucu açılmaz dostum enazından resmi olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl