Aternos uzerinden acilan serverde, tabda ve insanin uzerinde grup nasil yazabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YnsCbbrli

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
15
Minecraft
YnsCbbrli

Discord:

YnsCbbrli#3289

Nte, tablist prefix stablist gibi bir cok plugini denedim ama olmuyor yeni server acib chat manager ve nte indirdim denilen herseyi yapdim ama olmuyor sunucu 1.14.4 uzerinden acildi

NameTagEdit eklentinin ismi hata mı veriyor klasör mü yüklenmiyor detaylı bilgi verir misin?
kurduktan sonra ayarlaman lazım

Tab plugini kullanabilirsiniz. Hem oyuncu üstünde hemde tabda prefixli bir şekilde göstergesi mevcut. Aynı zamanda animasyonda atayabilirsiniz fakat sunucunuzda lag yapma ihtimalide mevcuttur.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eğerki NameTagedit pluginini en güncel versiyonunu kullanmak istiyorsanız geliştirme sürümündekini kullanabilirsiniz. En son 3 ay önce güncellendi. 1.14'dede çalışmaktadır.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Tab plugini kullanabilirsiniz. Hem oyuncu üstünde hemde tabda prefixli bir şekilde göstergesi mevcut. Aynı zamanda animasyonda atayabilirsiniz fakat sunucunuzda lag yapma ihtimalide mevcuttur.

Eğerki NameTagedit pluginini en güncel versiyonunu kullanmak istiyorsanız geliştirme sürümündekini kullanabilirsiniz. En son 3 ay önce güncellendi. 1.14'dede çalışmaktadır.

Aternos uzerinden harici plugin yuklenmiyor

Youtubede İsteedigin Sonucları Bulabilirsin

Link atabilirsen daha mutlu edersin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl