LoveMe!
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 9
- Minecraft
- LoveMe
mustafa_8907
fakat .jar klasörlerini indiremiyorum sadece klasörleri indirirsem bütün pluginleri versiyonuna göre indirmem gerekir buda saatler sürerplugins/ klasörünü indirmeyi deneyebilirsin içindeki klasörleri, onun dışında aktarma yolu bulunmuyor.
evet yedeklemeyi yaptımMerhabalar yedeklemeyi yaptınızmı acaba adım adım gidilirse daha iyi anlaşılır
mustafa_8907
maalesef aternos sorunu o küçükken aternos server açtığımda klasörleri indirip .jar'dosyalarını tek tek indirmiştim o zaman işsizdik tabifakat .jar klasörlerini indiremiyorum sadece klasörleri indirirsem bütün pluginleri versiyonuna göre indirmem gerekir buda saatler sürer
XDmaalesef aternos sorunu o küçükken aternos server açtığımda klasörleri indirip .jar'dosyalarını tek tek indirmiştim o zaman işsizdik tabi
xtafmc
Hocam Jarları teker teker indirmek gerekiyor spigotmc modrinth gibi yerlerden indirin dosyaları zaten o şekilde editlersinizevet yedeklemeyi yaptım
mustafa_8907
VPN ile FalixNode kullanmanı öneririm, yani senin yerinde olsam bütçem olmasa öyle yapardım.Website ise discord sunucunda bir grup var adını versem reklam olur.Bedava website alıp infinityfree gibi yerden site kurabilirsin birşeye ihtiyacın olursa veya sorun olursa ulaş bana.Ya vdsmi geçsem aternosmu kalsam bilemedim
şuan 600tl bütçem var 8gb vds ler arıyorum sınırsız kullanım yada yıllıkVPN ile FalixNode kullanmanı öneririm, yani senin yerinde olsam bütçem olmasa öyle yapardım.Website ise discord sunucunda bir grup var adını versem reklam olur.Bedava website alıp infinityfree gibi yerden site kurabilirsin birşeye ihtiyacın olursa veya sorun olursa ulaş bana.
mustafa_8907
senin yerinde olsam bütçem az olsa 8 gb ram düşünmezdim 6 ram düşün trafik çeker isen aradaki fark ile yukseltirsin Saganetworke bak bence kesintiler arada olsada en mantıklısı senin için oşuan 600tl bütçem var 8gb vds ler arıyorum sınırsız kullanım yada yıllık
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!