Bulundu aternos kaynak paket plugin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erenslslsl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 670
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erenslslsl

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
28
merhaba arkadaşlar ben aternosun kendine özel olan bir plugini yani bu plugin kaynak paketi / texture pack gibi çalışıyor bunu yüklüyünce işte eşyalar geliyor yeni
ben bu plugini daha önceden yüklemişltim ama şuan geri yüklemek istiyorum ismini unutmuş durumdayım bilenler var yardımcı olurmu teşekkürler

Bahsettiğiniz pluginin ismi customitems plugini olması gerekir. İçerisinde birçok ücretsiz model ve hazır kaynak paketi ile ücretsiz olarak geliyor.

Yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl öncesinde bu plugini kullanıyordum.

Merhaba, Eklenti var mı hakkında bir bilgim yok fakat itemsadder gibi bir kaynak paketiniz elinizde var ise %img_% şeklinde kullanamazsınız fakat textureleri kullanabilirsiniz örnek esc tasarımı vb. dropbox'a atarak url çıkartıp aternos sunucu ayarları kısmından ayarlayabilirsiniz diye biliyorum

Merhaba, Eklenti var mı hakkında bir bilgim yok fakat itemsadder gibi bir kaynak paketiniz elinizde var ise %img_% şeklinde kullanamazsınız fakat textureleri kullanabilirsiniz örnek esc tasarımı vb. dropbox'a atarak url çıkartıp aternos sunucu ayarları kısmından ayarlayabilirsiniz diye biliyorum
Bahsettiğiniz pluginin ismi customitems plugini olması gerekir. İçerisinde birçok ücretsiz model ve hazır kaynak paketi ile ücretsiz olarak geliyor.

Yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl öncesinde bu plugini kullanıyordum.
Teşekkürler Konu Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl