Bulundu aternos için skyblock eklenti önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erenslslsl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erenslslsl

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
28
merhabalar aternos üzerinden bir sunucum var skyblock eklentileri lazım ve aternosda çalışmıyor yani 1.16.5 için eklentiler olmuyor malesef aternosda 1.16.5 de çalışabilcek yani 1.16.5 destekleyen skyblock eklentisi varmıdır yani ada oluşturmak falan dediğim plugin bu

Paper veya spigot seçip askyblock, superiorakyblock, iridiumskyblock gibi eklentileri kullanabilirsiniz.

Eklenti sürümü ile sunucu sürümü uyumlu olmalıdır.

spigot 1.16.5 zaten sunucum

spigot 1.16.5 zaten sunucum
Önerdiğim eklentileri kullanabilirsiniz. Eklentiler çalışmışıyor ise gerekli olan yan pluginleri kurmanız gerekiyor olabilir. Bunu konsoldan veya eklentinin spigot sayfasına bakarak öğrenebilirsiniz.

spigot sayfasında bulamadım daha detaylı anlatırmısın nasıl yapıcağımı

Önerdiğim eklentileri kullanabilirsiniz. Eklentiler çalışmışıyor ise gerekli olan yan pluginleri kurmanız gerekiyor olabilir. Bunu konsoldan veya eklentinin spigot sayfasına bakarak öğrenebilirsiniz.

Eklenti ismini internete yazarsanız spigot sayfası çıkar veya eklentiyi indirirken ismin altında spigot linki olur. Yan pluginlerini buradan öğrenebilirsiniz veya kondom üstünde hata veren pluginin hata mesajına bakarak hangi yan plugini istediğini görebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl